" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



20 Jun 2010 - Happy Father's Day

Pin Pin Pon Pon ||



wekk..dah lambat baru nak post kat cni.. ade blog tp mls nak menulis.. xgune pnye budak.. haha.. hari ni dah 22 Jun, org semua dah tdo.. ape aku buat kat sini? huh..pade aku kaco anak org tdo.. baik aku menyemakkan blog aku ni.. Hari Bapa yg lepas, xde yg special pn yg aku bg kat Abah.. just buat kad.. nak tgk? tu pic kat atas tu..haha.. jgn gelak ek.. buruk sgt.. budak tadika pn leh wat ag cntik.. camne nak kate.. keje last minit kan.. ate asyk layan game je.. haha..


tp xpela kan, atleast ada something yg aku bg.. n Abah pn mcm appreciate sgt kad tu.. pn dah rasa bangga n terharu.. hehe..

0 Kuntum Bunga:

Related Posts with Thumbnails