" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



HAHA! HEHE! HIHI! HOHO! HUHU!

Pin Pin Pon Pon ||
Aku bukan mereng.. nak cite sikit je.. lately, slalu la on9 kat satu web ni, mmg agak seronok la bila join tmpat yg aku bleh bg pendapat ni.. then ada la satu user, post soalan, die tanye lebih kurang mcm ni la "Apa words yg korang xsuka tgk org lain tulis/type?" lebih kurang camtu la bunyinye.. Then ade la sorg gurl tu reply, dia kata.. dia xsuka org yg tulis hehe, huhu, haha n yg seangkatan dgnnya.. WEIRD!! pada aku, aku lg suka org taip mcm tu.. sbb atleast aku tau org tu bkn la sgt2 serius.. ye lah, maybe dia tu well educated.. so semua benda nak serius je.. tp kalau asyik serius je.. ape yg bestnye.. xpaham btol.. org mcm tu pn ada.. tp kalau tgk cara dia type pn, mmg sgt2 serius.. mcm sombong pn ada.. mmg xde dia type 'hehe' tu.. takut aku org mcm tu.. xke bila kita baca text mcm tu, automatic mood kita pn ikut same gelak.. agaknye budak tu xreti gelak kot.. muke ketat je memanjang.. haha.. kesian dia.. (aku kutuk2 dia kat sini je aku berani, kat sana xberani, sbb nanti dia mrh aku dlm bahasa Inggeris, t aku xpaham..haha)

0 Kuntum Bunga:

Related Posts with Thumbnails