" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Terjumpa Kenangan Lama


Hari ni sbnarnya nak tukar blog template, tp xjumpa yg cantik.. test punya test, tibe2 terfikir, kenapa dulu mase nak buat url blog = ainismaira, xboleh.. lepas tu baru teringat, time dulu, mude2, mase stdy kat UiTM Arau, ade jugak register blogger.. tp sbb mase tu agak xpandai, xreti buat n rase susah sgt nak buat blog ni.. then blog tu pn tbengkalai je.. hehe.. then td try la search url nye tu, jumpe!! Sah!! mmg tu la puncanya.. haha.. lawak gile..xde satu pn entry, tp ade 2 blog yg kosong + sorg follower.. hehe.. sapelaaa yg rajin beno follow empty blog tu.. 1 blog warna hijau satu lg warna pink.. kosong a.k.a sunyi sepi..haha.. mmg nak tgelak la tgk.. isk.. nape la awal2 xterfikir nak search blog tu.. kalo x, xyah la nak wat yg baru ni.. ape la..

Aini : Nak tukar template yg simple ^^,

0 Kuntum Bunga:

Related Posts with Thumbnails