" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Apa itu 'Facebok'?

Pin Pin Pon Pon ||
Tadi baru je post entry.. tiba-tiba teringat kejadian smalam.. So nak share sekarang jugak!! Ianya bukan 'Facebook' tapi 'Facebok' kurang satu huruf 'O' . Semalam masa nak masuk fb tersalah taip.. tertaip www.facebok.com So keluar la page macam ni..


Tertera fbgiveaway kat situ.. ada beberapa soalan yg perlu dijawab.. dah lepas jawab tu.. boleh pilih hadiah, sama ada iPhone atau iPad.. Betul ke? Saya pun pilih la iPad, kot betol kan.. dapat la hadiah free.. haha.. bila dah pilih, keluar page macam kat bawah ni..


Eh eh.. tak berani pulak nak tekan.. tah ye tah idak .. so biarkan begitu je.. sebab kat bawah tu ade tulis kena sms, dan charge sms plak RM8 satu sms.. bapak cekik darah tuu.. kredit saya pn ada RM3 je.. haha.. xkan tertipuu.. xdapat iPad pun xpela.. janji xhilang RM8 satu sms.. haha.. *kedekut* tak tau berapa sms plak dia nak hantar, silap2 jadi negatif plak kredit nanti.. ;p

Tapi kalau korang nak try jugak, boleh la try g kat web ni.. Facebok

Katanya hadiah tu untuk special Anonymous visitor, dan hanya diberi pada 24/10/2010.. so sekarang saya nak tunggu esok, nak try kalau keluar yang sama jugak, memang bertuah sangat la tu kan.. boleh plak bertuah banyak kali.. Keke..

Korang pernah tak alami kejadian ni? Kalau betul menang iPad @ iPhone gtau la ek.. nak jugak.. hahaha.. (harapan palsu) Saya rasa benda ni tipu je.. T.T

livelovelaugh

6 Kuntum Bunga:

cik ciput said...

jangan percaya dengan semua iklan2 tu ainie. kadang2 benda tu virus. huhu

wanbu said...

aa.. tue pop-up iklan makan duit jerk! xde adiah pun sebenarnya..
klu kita klik dier yg dpt duit

IN said...

sekadar penipuan semata2 cik s/u aini.. jangan percaya benda2 camnie.. selain fbok, utube pun ada jugak iklan macam ni. hadiahnya pun ipad jugak. mentang2 apple produk jd kegilaan orang skarang kan :)

Ainismaira said...

ye3.. tau dah tipu tu.. xnak caye pon ni.. thanx ek korang2..

Abhamz said...

salam, memang byk hlmn yg dibuat utk dapat keuntungan di atas kelalaian dan rasa keterujaan nak dpt hadiah best giler....bagus n3 ni...supaya yg jump pop-up jns tu jgn layan..

Ainismaira said...

wslm.. yer.. same2 la berjage2 ye.. :)

Related Posts with Thumbnails