" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Bunga Untuk Kawan2 ^_^

Pin Pin Pon Pon ||
Baru je dapat online hari ni.. Internet problem pulak pagi tadi.. So, seperti dijanjikan semalam.. hari ni nak bagi bunga kat kawan-kawan... Hehe..



Afiqah : 5 Nov
Angel's Trumpet Tree

Bunga ni ada macam-macam warna dan bentuknya seakan-akan trumpet.. sebab tu namanya pun Angel's trumpet.. ^ ^ Dan bunga ni juga semuanya macam tunduk ke bawah je.. Hee..


Azila : 22 Mac
Golden Bells

 Yang ni spesis bunga loceng la ni.. hehe.. Azila..kamu kan suka kuning :p




IN : 29 July
Scarlet Rose Mallow

Bunga ni memang dari keluarga bunga raya, cuma kelopaknya tak kembang sangat.. kurus je..dan ada lampu kat tengah tu.. Haha.. Panggil lampu sebab masa kecik-kecik kalau main dengan kawan2.. mesti ambil yg tengah tu buat jadi lampu n tampal kat dalam gelung gelongsor..



Tyra : 21 Sept
Kudzu

Ni macam misai kucing lak.. Macam lavender pun ada..Heheh..



Sahbanu : 23 April
Flowering Dogwood

Bunga ni mirip bunga Sakura, sebab daunnya sikit je.. bunga je yg penuh.. Bunga pula cuma ada 4 kelopak je..Cantik..



New!
Cik Ciput : 5 July
Edging lobelia

Meriah bunga ni..sebab banyak.. ^_^

 Bunga untuk hari ni pula : 22 Oct
Siebold's Stonecrop

Macam bunga Ixora ek.. ^ ^



Ok la.. tu je untuk hari ni.. Selebihnya saya akan update bila ada request.. InsyaAllah ^_^


livelovelaugh

9 Kuntum Bunga:

S@hB@Nu-BaNuu said...

hehe bunga yg qiut2..kalau 23 APRIL bunga apa lak ek?hehe

IN said...

aini, terima kasih :) suka scarlet rose mallow..
tahu info dari mane ea?

Ainismaira said...

Sahbanu : Nanti saya update ye ^_^

IN : same2..dapat dari kalendar Jepun.. Haha..

fadhli said...

fadhli? hehe :DD

Ainismaira said...

Fadhli : Birthday awk bile? ^_^

Nur Azila Ismail said...

di mana sy ley dapat bunga itu . hehee

Ainismaira said...

Kat google ade byk.. haha

cik ciput said...

Ainie, 5 Julai plizz.. =)

Ainismaira said...

ok cik ciput :D

Related Posts with Thumbnails