" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Gembiranya Hati Seorang Blogger Bila....

Sebenarnya, tak sangka.. ramai sangat blogger kat Malaysia ni.. haha.. biasa la sebab tak rajin buat blogwalking dulu.. bila tengok ada blogger yang followernya mencecah puluhan ribu tu baru la tau.. Best la ye dak?

Apa yang paling mengembirakan hati seorang blogger tu?

1. Semestinya bila Follower bertambah.. Bertambah sorang pun dah melonjak riang.. ni kan pulak yang berbakul-bakul bertambah..

2.  Bila ada orang komen entry.. cukup la sekadar senyum pon.. sudah cukup membuat diri tu tersenyum jugak.. heheh..

3. Bila ramai yang singgah.. tinggal mesej kat Chatbox yang penuh dengan smiley cute2.. Suka la kan.. Sebab ada juga yang sudi view blog dia.. ^_^

4. Bila blogger yang popular follow blog kita.. haha.. happy jugak la kan.. 

5. Bila blog kita di'review' oleh blogger lain.. wah kembang kempis hidung.. ni tengok pada adik saya yang 2 orang tu.. Cik Zieyla & Cik Tyra tuu.. Bukan main suke lagi deme.. Sengih sampai ke telinga.. 




Haha.. entry ni memang ditujukan pada adik saya yang 2 orang tu.. sakan betul deme tu blogging.. Popular lak tu.. bukan macam kakak dia ni.. T.T yela.. deme kan comel.. blog deme pun cute.. sape jugak yg tolong edit2.. kalau bukan kakak dia ni.. haha.. Ni kakak kamu promote blog kamu lagii.. mintak2 lepas ni kamu jadi bertambah popular la ye.. Tapi satu je pesan.. Jangan abaikan study.. pada Cik Zieyla.. SPM tak lame dah.. Cik Tyra tu exam akhir tahunn jangan abaikan.. nanti kena turun kelas tak tau.. haha..

Dari Kakak kamu yang jeles.. kui2.
livelovelaugh

15 Kuntum Bunga:

ismi jannati said...

first!! huhu..ye ke 1st?

Ainismaira said...

2nd.. haha.. btol la 1st tu.. ^^

cik ciput said...

Ainie, betul2..suka bila orang komen kat entri kita..lagi suka bila followers bertambah..hehe..blog ainie ni kejap je ramai followers..hehe..apa rahsia? =P

Ainismaira said...

yeke kejap.. blog dah dekat setahun dah.. hehe.. xde rahsia pon.. blogwalking je.. pastu join gengblogger..untung jmpe yg jenis baik hati follow.. btambah la.. :)

cik ciput said...

geng blogger tak leh bukak pon webistenya..ke dah ok skrg?

Ainismaira said...

dgr2 gak ramai kate poblem.. tp stakat saye join ni ok je..xde pape mslh.. :)

Nur Azila Ismail said...

kih3 . i love di reviewww :)

titirara said...

:) hihi .

Ainismaira said...

:p

fadhli said...

setuju, lagi2 kalau follower tu bertambah :)

Ainismaira said...

Yer.. sbb bukan senang nak tambah follower ni.. :)

fadhli said...

senang sahaja sebenarnya. follow blog orang lain. kemudian tulis kat chatbox dia org bg tau yg nys da follow blog dia orang. insyaAllah nanti dia org follow semula. follow lah blogger perempuan yg follower nya lebih kurang 50 - 300 orang :)

Ainismaira said...

oh ye.. tp xsemua baik hati nak follow balik.. hehe.. saye lebih suka follow blog org senyap2.. kalau ada yg follow balik sy anggap sy bnasib baik.. n kalau xde pn saya xde la kesah sgt.. ^_^

IN said...

yang penting, tiap hari datang blog aini..t kite letak link :)

Ainismaira said...

IN : Time kaseh sebab selalu singgah n komen ^^

Related Posts with Thumbnails