" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Rupa2nya Si Dia pun ada Facebook!!

Hm.. nasib la hari ni tido lambat.. sambil tengah fikir nak buat apa, teringin pulak nak search Facebook si dia.. mane tau kot2 ade .. sbb dulu penah tanye kat dia pasal fb, dia kate takde.. tp skrg ni, sape yg xde fb? boleh kate semua ada.. dengan jantung berdebar2, saya pun taip la e-mail address yg saya penah buat utk dia dulu.. sebab katanya, xpandai nak buat e-mail.. taip punya taip, terus tekan enter.. jeng3.. hahhhh? ade? terkejut beruk ni tgk.. mmg kompem la dia.. nama dia, gambar dia.. ooo..penipu.. xpe2.. nak biarkan je dulu.. nak tgk dia nak tanye ke pasal fb tu.. jgn jadi mcm dulu sudah, menyamar jadi lelaki lain, nak kenakan saya.. kalau kali ni dia buat lagi, mmg xde maaf dah utk dia..

Kalau dia dah ade fb, xmustahil dia boleh search saya.. nak tukar profile picture la.. xnak letak muka sendiri.. n nak buat private.. biar kalo dia jumpe dia xboleh add.. geram betol la.. padan la skrg ni x msg lgsung.. mlm plak senyap je.. dua hari skali baru nak call.. tah2 dok online fb je.. hmm.. tgk gaya mcm baru buat je fb dia tu.. sbb aktiviti xbanyak.. dan kwn pun baru 3 org.. sorg pade tu adk dia a.k.a kwn saye.. xmo add lagi.. biarkan dlu..yg xleh tahan tu, info nye Interested in : Woman, Looking for : Friend/Dating/A Relationship/Networking..eeee.. mmg nak kene la tu kan..

Sabar Aini.. Sabar.. diam dulu.. jgn mrh2.. tgk pade waktu last aktiviti dia, 14 hours ago.. iskk.. ni bahaya kalau dia jumpa profile saya, kompem dia nak godek2, bukan leh caye sgt mamat tu.. nanti mula la tanye mcm2.. nak kawal sgt pgerakan org ek.. org ajak jmpe xnak.. nyet btol.. geram..geram smpai xleh tdo niiii !

Aini : Ape yg dia buat dulu pun saya xmaafkan lagi.. hmm.. =(

7 Kuntum Bunga:

diriku said...

he2..sbr ye aini..

cik ciput said...

aini, sabar tau..jangan amek tindakan melulu tau..remember your sweet memories.. =)

A I N I S M A I R A said...

huhu..baek kengkawan.. ngah sabau la ni.. ^^, peace!

Arezuera Ismail said...

haha.. sabo weh sabo.. kebanyakan lelaki ni dalam 100% yg dia ckp, kita kena percaya 70% je.. sebab yg lebih2 tu adalah penipuan.. haha (gurau jer)

A I N I S M A I R A said...

aku nak caye 50% je la camtu.. uhuh..

IN said...

haha~ nak ketawa lah baca..rilek cik pempuan. laki memang gitu kadang2 :p

Ainismaira said...

hehe..xpe.. leh usha fb die.. tp die xleh usha fb saye.. heheh

Related Posts with Thumbnails