" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Tips : Ketahui Password Facebook Rakan Anda



Hari ni first time nak bagi tips.. Bukan la kerja jahat sangat.. Tapi macam mana cara nak tau password Facebook rakan anda.. Sesuai juga bagi mereka yang nak menjatuhkan musuh melalui Facebook.. Caranya mudah je.. Tak perlu banyak cerita pun dan tak perlu belajar kod HTML.. Yang korang perlukan cuma sedikit kenakalan dan juga akaun Facebook.. Tengok je pic kat bawah pastu buat status macam tu kat Facebook..


Ada yang nak cuba tak? Hehe..Selamat Mencuba.. 

*Gurau je tauu..Agak-agak ada tak kawan kita yang tertipu dengan trick ni? Hehe..



10 Kuntum Bunga:

cik ciput said...

Haha..anyone fall for that trick? =P

Ainismaira said...

hehe.,.,yg last skali tu.. die tetipu.. tu die dok type f*ck tu.. haha

IN said...

okey~ lawak di waktu pagi..nak try kenekan kawan lah..huhu~

Ainismaira said...

haha..jgn ckp amik dari blog ni ek.. (takot) hehe

titirara said...

wohoo , best jugak trick ni .hhihi

IKRAM said...

haha :D torkono den :D

entry hari ini:
mati semasa blogging
gigs = gaya indie gaya sakai
5 cara melembabkan bibir

LuLu said...

grr ingtkn betol2 bole la td :P

Ainismaira said...

haha,, nakal korang ek.. nak kenakan kawan,, hehe.. sorii entry gurau2 je ni.. :p

Zairie Husin said...

sekarang jugak sy buat.. hehe

Ainismaira said...

hehe.. semoga berjaya.. :p

Related Posts with Thumbnails