" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Diganggu Kaum Sejenis

Pin Pin Pon Pon || ,
Cr. Google

Assalamualaikumm.. Nak tanye ni, korang2 pernah tak diganggu kaum sejenis ni.. Maksud saya si Gay & Lesbian, tak pun pondan ke.. pengkid ke? Majoriti lelaki gay ni dia minat kat lelaki yang cute, jambu ala2 perempuan sikit kan.. Kalau les pun dia suka kat girl yang cun2 jugak.. 

Tapi memang terkejut la bila ada sorang less kacau saya kat Tagged.. Huhu.. Saya agak dia rabun laa.. First tengok ada girl add, saya accept la tanpa ragu2.. Then dapat la msg dari dia kat inbox.. 

Si Polan : hye ainis....lawa sgt le u.....cute.....geram i tgk.......
mmmm.....



Serius terkejut la kan.. sebab orangnya bertudung.. Saya pun reply, saje nak test.. Hehe.. Saya tanya dia lelaki ke perempuan.. Lepas tu dia jawab..

Si Polan : ppuan yang minat pada ppuan................


Macam tu pulak.. Saya ingat nak bagi ceramah dah.. Tapi lepas saya tanya ' boleh ke macam tu?' dia dah tak reply.. Haha.. Sebenarnya saya tak percaya sangat dia tu perempuan.. Maybe lelaki yang menyamar.. Sebab gaya menaip tu macam lelaki.. Tau2 je la tagged tu.. Ramai yang kurang kasih sayang.. Nak kawan dengan perempuan pun dah tak selamat sekarang ni...

Nak taip panjang2 pun semua orang dah tau, melakukan hubungan sejenis tu berdosa besar .. Renung2kanlah.. Belum terlambat utk bertaubat.. :) Lagi satu kalau nak letak pic kat mana2, elokla buat watermark.. Supaya pic tak disalah guna oleh pihak yang tak bertanggungjawab..

**Tak puas hati betul kalau lelaki2 hensem ni jadi gay!! Geram2.. :p


livelovelaugh

13 Kuntum Bunga:

Encik Psychopath said...

im not gay ;)

titirara said...

i'm not lesbi !

hee :)

virulent lolita tan benihime said...

saya pnh kena..pompuan ckp sy gebu sume..euuuuwwwwwww

Ainismaira said...

@Encik Psychopath bagus2... :)

Ainismaira said...

@titiraraakak tau la :p

Ainismaira said...

@virulent lolita tan benihime ee.. geli2.. msti seram sejuk je kan.. :p

Amirrah Zawani said...

bahaya kan skrg..
tagged tu mmg byk golongan mcm tu..

ermm,
bukan nk kata..
tp mcm kenyataan je laki ensem byk yg gay =_=

Ainismaira said...

Yup.. rugi sgt kan.. melepas dpt boy ensem.. hehe

diriku said...

npe la ek boleh jd cinta pd kaum sejenis ni..pelik2..

aibaks said...

hehe.. bahaya gak camni.. mintak dijauhkan..

cik ciput said...

selalunya mcm tu kan..lelaki hensem bnyk yg gay..frust2..

KUCING rilek said...

tips elak digode gay@ lesbian = doa diri sendiri & kpd mereka selalu

AiMaN said...

gay,lesbian adalah sesuatu yang lumrah tapi bukan pada dasar yang normal...paham kn?hehehe

mcm ni..semua benda ni ALLAH yang ciptakan..makhluk yg suka sesama jantikan ni pun ALLAH yg buatkan..sy bukan mahu menjustifikasi kan bahawa gay itu Allah benarkan..ia tetap haram..

namun kita harus igt bahawa manusia hidup di bumi je(stkt ni la..xcpt ISS)..nak x nk..kita terpaksa tinggal bersama komuniti tersebut..

pendapat aku..kita tidak boleh redha dengan gay n lesbian tetapi cuba mentarbiyah mereka..

Related Posts with Thumbnails