" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Saya Follow Semua

Pin Pin Pon Pon ||
Jom lawat blog Cekla ^_^

Biasanya 'Confirmation' macam kat atas ni keluar kalau hari tu saya dah follow terlalu banyak blog.. Yup! Saya memang akan follow kebanyakan blog yang saya pergi.. Terutama blog-blog baru.. Kalau tak tu maknanya saya terlupa atau awal-awal dah dihalau oleh tuan blog.. Jadi tolong ingatkan saya kalau saya terlupa nak follow..

Pada saya Followers ni macam kawan.. Saya follow bukan sebab nak orang follow saya balik.. Tapi, saya tau macam mana gembiranya hati seseorang kalau follower dia bertambah.. Saya buat untuk gembirakan hati semua orang.. 

Ye, saya tau ada yang jenis tak suka follow secara paksa ni.. Saya pun tak pernah paksa siapa-siapa follow saya.. Orang yang pandai berterima kasih akan tau macam mana nak balas budi orang.. Lagipun bagi saya cabaran sebenar bukan pada jumlah follower, tapi berapa ramai yang akan datang semula ke blog kita selepas follow.. 

Memang tak dinafikan kadang2 jeles jugak tengok orang punya follower beriban2.. tapi pada saya lebih baik saya dapat follower yang betul-betul sukakan blog saya.. atau lebih tepat, nak jadi kawan saya.. Terima kasih semua ^_^


26 Kuntum Bunga:

KJ-kun said...

Suka statement "Orang yang pandai berterima kasih akan tau macam mana nak balas budi orang.." hehhe

hans said...

yups
setuju dengan kamu
biar mereka atau kita follow sebab kita betul2 suka

P/S : Fakta Menarik Mengenai Bruce Lee Yang Perlu Peminat Bruce Lee Tahu

P/S : Aarif Rahman @ Aarif Lee :- Bruce Lee My Brother

Ainismaira said...

@KJ-kun Sy pn suke.. hehe

Ainismaira said...

@hansthanx Hans :)

afiqah said...

:) Betul, followers bagai kawan.

Amirrah Zawani said...

keikhlasan memollow itu penting..
kalau setakat follow je tp blog kita pun dah x penah jejak pastu tak guna jugak.. heee!!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

saya suka follow juga sebabnya saya memang suka baca blog orang.. bila blog banyak sy follow then senang skit nak blogwalking. Bukan sebab nak orang follow balik or.. ada blog yang sy follow & comment dia selalu pun tak pernah singgah blog sy apa lg nak follow or comment. Tp tak kisah.. sy suka membaca blog, so sy happy bila follow banyak blog.

hans said...

welcome

diana said...

walaupun follower dah ramai akak tetap follow blog orang jugak sebagai penaik semangat blogger lain dan
boleh tambah kawan2..
selain tu diaorang boleh dapat cerita kita dengan lebih mudah..

eiela said...

saya follow sesebuah blog sebagai sokongan sesama blogger dan juga suka dengan blog blogger tuh.

Latest Entri : Hati-hati Dengan Penipuan SMS

Pencari Qurratuaini said...

thanks.

akmal afiqah said...

thanks sis!

cik ciput said...

am i one of your friends cik ainie?hehe..sy hari2 mesti buka blog awk ni..

**lmbt plak sy komen, td tetido lps maghrib..hehe

Ainismaira said...

semua kawan saya.. tq semua :)

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

hakhakhak~~terima kasih

iqbalhakimi said...

betol2..kadang2 dalam kepala mmg duk fikir nak follower ramai tp kalau ramai sekadar follow buat apa..buat org cakap 'wah ramainya follower die'..hehe..tp kalau yang dah ramai dan mmg blog die hebat mmg respect r..hehe..

diriku said...

diriku follow dgn niat ikhlas..he2

IN said...

bos bangga dengan hasil usaha gigih aini :)

olylda love~~~ said...

hehehehe ^__^
suke2!

Syira C Gadis KidaL said...

salam

comelnyo blog dia..

baru tahu rupanya kode ini sbb folow ramai..
biasa kena..

huhu..

Ainismaira said...

@L@g3nd@ buD@k N@k@L same2 nakal :)

Ainismaira said...

@iqbalhakimi yer2 kalau bagus xpe.. semua org respek :)

Ainismaira said...

@diriku dirimu memang ikhlas..hehe

Ainismaira said...

@IN time kaseh bos.. berkat jadi anak buah bos..hehe

Ainismaira said...

@olylda love~~~ suke ape tu olylda :) hehe

Ainismaira said...

@Syira C Gadis KidaL Wslam.. tq Syira.. sy rasa mcm tu la.. sbb selalunya kalau dah follow byk blog akan keluar mcm tu :)

Related Posts with Thumbnails