" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Bukan Arnab, Tapi..

Pin Pin Pon Pon || ,
Assalamualaikum..

Hari tu ada cerita pasal nak arnab kan.. Kelmarin, abang saya balik, dan bawa balik something dalam kotak.. bukannya arnab.. tapi 3 ekor anak kucing yg comel sangat.. Maknya tak tau ke mana.. kiranya kena tinggal mak la.. Tak pe la.. Tak dapat arnab, kucing pun jadi la.. Hehe..

*Ape agaknya meow2 ni borak ek.. Bulu terpacak je lepas mandi.. Hehe..

*Meow sejuk baru lepas mandi..

*Saya suka yang ni, sebab dia debab sikit.. Hehe

*Cik Titirara pun nak 'enterframe' .. :p

*Eh2.. Cik Green Apple pun nak join same la :p

Rasanya ramai kawan-kawan blog saya ni yang ada bela kucing kan? Boleh tak bagi tips? Saya tak pernah bela kucing la.. Ada sekor tu macam tak bermaya je.. Risau pulak tengok.. T_T

*Cik SimplestZieyla tak de dalam gambar, sebab beliau takut nak pegang kucing.. Haha..

13 Kuntum Bunga:

mRa amira said...

er anak kucing kan
bagi susu
kalau mra,sbb umah ad anak sdare nye susu tepung, so kdg2 bancuh jep.biar suam2
tp lau nk bli susu kotak pn leh. nak bg air pn leh. tp ank kcg nye susu pn ade gak. >.< depends

kalau makan, bg yg catfood utk ank kucing. and then simpan dlm cage pn boleh kalau ade..
yg x bmaye tu, jage dye. slalu tgok2.. huhu..

ank kcg jgn bg makan tulang2 ikan.kalau bg ikan, bg isi2 je.sbb tkut tcekik. >.<

slalu alas dorg kalau tdo,bia xsjuk. >.<


*da rindu ank kcing snd da..T.T*

aNnE said...

eiii comelnya!geram!hehe

Ainismaira said...

@mRa amira Terima kasih Mra.. risau la yg tu mati.. sebab tgk dia xlarat nak jalan.. T_T

titirara said...

Memang kesian tgk kucing lg sekor tu kan adek . Huhu . Kesian2 . btw , gurls pic ke due tu comel lahhh :P

lyn said...

ske kucing..tapi takot nak pegang..hehe..bela baek2 kucing tu..hehe

Nur Azila Ismail said...

emang gue takut ama kucing . hehe

Cik Mieyrarif said...

haloh halohh.
comellnyee

Shaofie said...

comelnye... hehehe.

jemputlah ke blog dan jemputlah untuk mengundi saye yea.

http://shaofie.blogspot.com/2010/12/anda-mampu-mengubahnya.html

twinkle twinkle said...

comelnye kucing tu,,kecik molek je,,selamat mnjage kucing ;D

Ainismaira said...

@aNnEcomel kan :)

Ainismaira said...

@titirara yela.. kesian.. sape no 2? ade ke? xnampak pon :p

Ainismaira said...

@lyn hehe.. baiklah :) thx ye.. ank kucing saye suke la.. da besa xbrape la.. gee

ieqa said...

omo! kawaiiiii~

ieqa ade bela 9 ekor kucing kat rumah. heee
tiap-tiap bulan anta klinik, ikut nasihat doktor.
insyaAllah kucing sihat sokmo! ^^

Related Posts with Thumbnails