" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Chatting Dalam Handphone

Assalamualaikum..

Saya ni memang gila chatting.. Dulu-dulu masa semua orang baru pakai handphone, masih gila-gila dengan handphone ni, saya selalu la join chatting kat handphone.. Masa tu guna Nokia 3100 je.. 1st chatroom yang saya join kat Maxis @Play.. Tapi yang tu kena caj la.. RM2 sejam.. Macam cc lak kan.. Memang seronok chat kat situ.. Ramai kawan dapat.. Sampai la ada sorang member bagi satu tempat chat baru iaitu Mblog ^_^


Ok, Mblog ni lagi best.. Sebab masa tu ramai sangat yang join.. dan FREE.. pic kat atas ni view guna web la.. kalau guna hp simple la sikit :) Sakan sangat main MBlog ni.. mmg addicted laaa.. masing2 berlumba nak masuk Most Recent, Most Popular dan Most Commented.. Banyak kali juga kena caj, tapi bebudak hackers ni pandai, dapat la online free lagi.. Hee.. tapi tu cuma kenangan.. saya dah tak aktif kat sana.. Tapi masih ada kawan yang berhubung sampai sekarang ^_^

Lepas tu wujud la banyak sangat tempat chat free dalam handphone.. Tak nak cerita yang tu.. Sebab tak best.. Hehe.. Sekarang ni ada lagi tempat chat free iaitu MLife..


Ni view guna web.. kalau nak guna hp.. masuk kat, wap.mymlife.com.my hehe.. Kat sini tak best sangat.. nak hilangkan bosan boleh la.. layan kan je la.. yang penting free.. untuk pelanggan Maxis/Hotlink saje ye.. hehe..



4 Kuntum Bunga:

Eazy Izzuddin said...

on9 di pc lagi puas
tp di hp ok je
if kite xde pc kan
xD

Layans~
Selamat Ulang Tahun

Syafiq Rosli said...

macam skunk ni kan..hehe

Ainismaira said...

@Eazy Izzuddin Yup.. ni cite dulu2 sebelum sume org nak ade laptop..n pc.. hehe

Ainismaira said...

@Syafiq Rosli Hee.. skrg dah tak dah la.. skrg blogging je :p

Related Posts with Thumbnails