" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



HEADER UNTUK QILA

Pin Pin Pon Pon || ,
Haha! 1st time join contest.. Sebab penganjur invite ^_^ Saja je try, mane tau bernasib baik kan.. Cik Qila ni ada buat contest "Header Untuk Qila". Saya tak de la kreatif mana, tapi cube je la ek.. ^_^ 

Nak tau lebih lanjut boleh la klik gambar Cik Qila kat bawah ni..

Khas buat Cik Qila Razak.. Header rekaan saya.. Taraaaaa!

Hee.. Ok tak Cik Qila? 

Software : Photoscape, GIMP dan Photoshope Online
Ciri-ciri : transparent, so senang la nak sesuaikan dengan background blog ^_^
Size : saya main buat je, sebab tak tau size header sebenar Cik Qila ..
Pilihan Warna : Pink, Ungu ( Sesuai dengan baju Cik Qila), Biru (untuk nampak kontra sikit).. 
Lagipun kombinasi warna ni memang menarik pada pandangan mata saya.. tapi tak tau la Cik Qila suka ke x.. hee.. ^_^

p/s : Sorry sebab edit2 pic Cik Qila ye T_T memang nak jadikan macam kartun sikit..

Hadiah yang menambat hati saya:

1 Hadiah Utama : Shawl Gypsy berharga RM25 + Inner berharga RM8
1 Hadiah kedua : Shawl Cotton bernilai RM12
1 Hadiah ketiga : Shawl Chiffon bernilai RM10
2 Hadiah saguhati : Inner bernilai RM8/satu

Sponsored by ;
Eternity Hijjab

Tarikh tutup : 12.12.10

UPDATE!
Result dah kua.. sedih tak menang.. majok setahun.. Hak2..

44 Kuntum Bunga:

qilarazak said...

suke2. heheeh. comel. thnks ya dearr :)

Ainismaira said...

same2 Qila :)

nanakimie said...

waa..sangat comeyl!terer lar sis ainis neh wat...wat kan utk kta jgk..hik3x!xmalu suda;p

Pencari Qurratuaini said...

nak juga..

hans said...

wah
cantik dan kiut header tu
gudluck

P/S : Kelab Bola Sepak Kalah 55 - 0.....Ini Main Bola Ker Apa? Hahahaha

IN said...

wahah..besh kontest ni..nak join jugak lah..
tapi taknak pakai if menang..huhu~

Cikgu Fikri said...

Pergh...
Serius smart..
Comel lah header ni...
good luck yer...

ღ Sumomo-chan ღ said...

cantiknyaa header :)

Ainismaira said...

@nanakimie hehe.. InsyaAllah.. :)

Ainismaira said...

@Pencari Qurratuaini Eh.. nak jgak? ^_^

Ainismaira said...

@hansTerima kasih :)

Ainismaira said...

@IN In kalo menang boleh bagi kat Cik Bulan.. hehe..

Ainismaira said...

@Cikgu Fikri Terima kasih Cikgu :)

Ainismaira said...

@ღ Sumomo-chan ღ Huhu.. masih dlm kategori biase2 je ni.. btw thanks ye.. :)

Amirrah Zawani said...

kamu mmg kreatif lah :D

Awang Hafiz said...

Cantiknye header.. Blog ni pun cantik designnye.. Nnt boleh menuntut tak?

Syafiq Rosli said...

lawo2..:)

Ainismaira said...

@Amirrah Zawani Cube2 je Mirra :)

Ainismaira said...

@Awang Hafiz Ala2.. biase je la .. nak menuntut ilmu ape..

Ainismaira said...

@Syafiq Rosli Terima kasih :)

cik ciput said...

wah, semoha berjaya ye ainie..cantik2..nnti boleh request ainie buatkan header sy..haha.. =P

Awang Hafiz said...

@Ainismaira

mana ada biasa.. ni mmg betul2 lawa.. seyes cakap. :)

Ainismaira said...

@cik ciput InsyaAllah boleh kot.. hehe.. tapi segan laa..

Ainismaira said...

@Awang Hafiz ^_^ terima kasih byk2 ye :)

Nur Azila Ismail said...

cantik2 . good luck :D

Eazy Izzuddin said...

cantiklah header die
hehe

Layans~
The Social Network

shiqin ghazali said...

lawa larh.. nk belajar cmne wat header pkai photoshop tuh.. kalo photoscape, dh reti dah.. photoshop jerk x reti..

Ainismaira said...

@Nur Azila Ismail Time kasih adikku .. :p

Ainismaira said...

@Eazy Izzuddin Trime kaseh :)

Pencari Qurratuaini said...

salam..klik link ni, ada special utk anda. http://myqurratuaini.blogspot.com/2010/12/award-dari-ell

yana said...

nice..gud luck!=)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cantik.. gud luck yer Aini

Ainismaira said...

@Pencari Qurratuaini ok..Terima kasih :)

Ainismaira said...

@yanaTerima kasih Yana :)

Ainismaira said...

@THE LEKAT LEKIT STORY Thanx.. gdluck utk awk jga :)

Ainismaira said...

@shiqin ghazali saya pn xpandai gne photoshop.. huhu

diriku said...

cantik2..he2..blh mntk tln wat utk sy jgk ni..

Ainismaira said...

@diriku Hee.. insyaAllah boleh :)

titirara said...

CANTIK MENARIK TERTARIK !!

Jeles2 . HAHA :P

Ainismaira said...

@titirara yeke.. saje la tu perli akak.. huhu

Ριтʏ Ιи тнɛ нσʋƨɛ said...

akak.nak jugak meyh :'(

Ainismaira said...

@Ριтʏ Ιи тнɛ нσʋƨɛ ala2 cyg.. ni header akak masuk contest la.. hehe..

-✿ Ayu ✿- said...

ainie...boleh tak ajar ayu cm mane nak wat tulisan yg kat header ainie tu...
yg tulis AINISMAIRA tu n yg tulis blog biase2 ajer tu...ainie gune software ape??? plz...lame dah ayu naj tau cm mane nk wat mcm tu...huhuhu

cik fatin afiqah ♥ said...

huyyoo :D lawalah~ :D

Related Posts with Thumbnails