" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Jangan Goda Saya!

Pin Pin Pon Pon ||

Saya memang cepat bosan dengan layout blog saya ni.. Bila tengah meng'edit' blog adik beradik saya yang lain, mesti saya rasa blog saya jadi buruk sangat.. Haha.. adess.. susah kalau macam ni.. tak kan nak tukar selalu.. Masalah betul la.. Agaknya sebab selalu online, hari-hari tengok blog, makanya jadi bosan.. Tapi, orang lain pun online hari-hari jugak..

Huhuk.. tangan ni gatal je nak meng'edit' blog ni.. Pantang jumpa gambar comel, mesti nak buat header baru.. Pantang jumpa wallpaper cun, mesti nak tukar background blog.. Aigooo.. Susah la Aini ni..

Tapi pernah terbaca kat satu blog tu, dia tulis, kalau selalu sangat tukar template, nuff punye BE susah nak lekat.. adess.. patot la pon.. Kena kikis la sikap cepat bosan ni.. Nanti orang pun tak ingat blog saya.. Tiap bulan kalau boleh nak tukar baru je.. T_T

Apa nak buat ni.. tadi pun baru je buat header.. Tapi bila fikir balik, header yang sekarang ni tak sampai sebulan pun lagi.. huhu.. sabar dulu la.. mana tau nanti bila tak online sangat tak cepat bosan dah.. :D

So, saya ambil keputusan.. lepas ni kalau tangan gatal buat header apa semua, saya akan masukkan kat entry je laaa.. T_T Minta-minta kartun-kartun comel kat bawah ni tak berjaya menggoda saya.. Haha!




Kalau saya offer nak buatkan header, ada tak orang nak? Hehe..



26 Kuntum Bunga:

mOoN said...

Me nak...;)

kurang bijak bab buat header ni...semalam try memang x jadi..ehiks!!

Nur Azila Ismail said...

saya mahu ! :D

nazirulhazwan~ said...

fuh, terbaik2.hehe:P

ARJUNA.Inc said...

banyak gler header...huhu..cute2!!

Amirrah Zawani said...

suka tgk header2 kamu.. comel2.. sy kalo kreatif macam kamu pun kompem selalu tukar2.. dah sy tak kreatif, sbb tu jarang tukar.. ehe!!

P/s: kalo aini sudi bagi, nak je header tu :P

d a m i a said...

saya nak.....!!!!!!!
anis, cmne nak letak gambar katun kiut miut kat shoutmix tuu..ajar leh..????

Jejaka Terhangat said...

cumil2 je sume kartunnya..=)

nuR izyan said...

wah!!kiut tol blog ni..mane ye awk dpt katun SNSD yg kiut tu??nnk jugak!!huhu..

fardiyah said...

mcm mane nk wat header mcm tu??? gune software ape???

Ριтʏ Ιи тнɛ нσʋƨɛ said...

akak :) join contest header untuk saya .
boley kan ?
lawa nak !!!

eyya said...

sume org cmnt nk ,
aini nak jugak la , ape
kate bukak kedai edit header
boleh buad duet . 1 header 3 hengget kea hahahh .

kalo buad info2 la ehhh . nk buad la =)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

heheh,,,bnyak betul header,,,,mcm syed punye header,smple je,try ar tngok,,,hehe

faten muhamad said...

nak jugak :)

alinac lover said...

da mmg comel pon hehe

alahai..kalo nak buat header free jgn lupa inform ke..nak jugakk hehe

Effa | Mama FZ said...

NAK... akak nak! :)

cik ciput said...

comelnya..hehe..suka la header2 yg aini buat.. =)

*nak header =P

Eiymah Fahimah said...

Sayapun nak jugak! Tak pandai wat header yg kiut iut ni.Hehehe

waniey said...

aii..wtkan header tuk wni bole....hee..comel laa.

ni link wni

http://purplegurls.blogspot.com

t komen at blog wni ek..wni follow kamo

nub said...

hahha.lagi laa benda2 comey..

sapa tahan an.haha

Shag said...

Kalau gatal lagi lepas ni, design je header nama Shag pulak. Muahahaha :D

Eazy Izzuddin said...

nak gak bole?
hehe

Azreen Amran said...

hahaha.. dear.. klu bosan sgt banyak giler blogger yg mahu kamu buatkan header utk dorang..

termasuk sy.. bhahha :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kita lak malas nk tukar2 cuma header jer suka tukar2 kekekeke
STRATEGI BARU ALONG

Mardhiyyah Ridzuan said...

Kompem Ada!!!!
C0mey!!!!!!! Jeles...Huhu...

Ainismaira said...

@ALL : TQ sbb berminat.. insyaAllah lepas minggu suai kenal, sy war2kan (tu pn kalo blh online) hee.. TUNGGUUUUU.. :D

cik fatin afiqah ♥ said...

wa, cute3 xDD

Related Posts with Thumbnails