" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Jom Bloglarian

Pin Pin Pon Pon ||
Saya di tag oleh Cik Ciput.. Mula-mula tak faham apa la benda ni.. Tengok pada bloglarian, saya agak mesti la lebih laju daripada blogwalking kan? Lepas tu fikir, ingatkan macam blogwalking software (tak suka la orang guna software tu) .. Then pergi la jenguk webnya, bila dah faham, baru la rasa nak join hee.. Kita tak perlu nak bukak banyak2 tab masa blogwalking.. sebab sekali klik akan keluar dalam 6 blog setiap tab ^_^ 

Sebelum tu kena menjawab sedikit soalan.. ^_^

Utk lebih lanjut klik Bloglarian

Slogan : Saya suka berblogwalking kerana, saya suka nak berkenalan dengan ramai orang. Seterusnya mengeratkan silaturrahim..Bila jumpa blog baru, saya akan dapat banyak pengetahuan dan sudah tentu akan dapat ramai kawan.. Selain itu, saya suka follow blog.. Tambah-tambah blog yang baru :)

Tag 3 orang :


Lepas dah buat entry, tinggalkan link kat Padelblog

Yay! Blog saya dah tersenarai dalam Senarai Ke-26 
*Jom tingkatkan traffic :)

3 Kuntum Bunga:

FareedSairi said...

Assalam, tahniah, blog anda sudah masuk dalam BlogLarian. Ble cek di senarai ke 26

Ainismaira said...

Wkslam .. time kaseh ye.. ^_^

Amirrah Zawani said...

x berapa faham..
nk pg terjah lah..
thanx infonya :)

Related Posts with Thumbnails