" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



KLIK! KLIK!

Pin Pin Pon Pon ||
Jangan menipu kat Shout Box... Apa salahnya tinggalkan link yang korang nak saya klik, daripada tak cakap apa-apa dan terus taip korang punya link ape-ape tah, then bila saya klik nick korang keluar la campaign yang korang promote tu.. Tahniah la sebab dapat RM0.25 sebab saya dah klik kan? Tu kat saya sorang.. kalau 100 orang? Wahh.. banyak la dapat tu.. Boleh cashout tiap-tiap hari..

Nak suruh saya klik? Saya klik.. tak kesahhh.. sebab bukan saya yang nak guna duit tu.. Korang nak guna duit tu untuk apa? Tak rasa bersalah ke? Sumber pendapatan yang kita dapat ni jangan main-main.. Kadang-kadang boleh jatuh haram tanpa kita sendiri sedar..

" Saya klik Nuff awak, klik Nuff saya pulak"

Serius saya tak kisah pun orang taip macam tu kat shout box saya.. Langsung tak marah.. Malah appreciate sangat-sangat.. Walaupun saya tak tau, "Betul ke budak ni klik Nuff aku?"..

Tapi benda yang saya tak tau tu yang saya rasa macam geram.. Yela, niat saya nak blogwalking, nak follow mana yang belum... Tapi bila keluar macam tu, rasa kecewa sangat.. Sedih.. Bukannya saya tak nak bagi RM0.25 tu.. tapi biar la dengan cara yang betul.. 

Jangan la terlalu obses dengan benda klik-klik ni.. Jadila orang yang jujur.. 



14 Kuntum Bunga:

Merul said...

like your statment..heheh

iszieylyanziy said...

like this,,,nak menipu pon menipu kat tmpat lain,,hehe,,nk blogwalkng pon ssah

KiN said...

slalu jmpe bnde cmni kt shoutbox. cm mls nk layan

Princess Feyqa said...

betul2 stuju.
rmai tol suke suruh kte klik link churp2 dorg.. grr

Effa | Mama FZ said...

akak rasa sama ngan kes akak kot.. huhuhu

Mardhiyyah Ridzuan said...

bet0l tu...
xpatut kan...
Tapi kadang-kadang orang sanggup je watpe untuk duit...Huhu

ms ayu said...

nak buat macam mana aini..ragam org de macam2..sabar je la..moga orang itu cepat2 la sedar yea...xkemana pon...

GematriA™ said...

ehehehe.. best gila statementu.
btw, sa juga selalu ada msg dlm shoutbox, siap letak link kempen, contohnya dari youthsays etc.
dan lagi siap drop msg.. klik ur $$, hit me back ok.. blm lg yg puji2 segala bagai tu, mengharapkan kita klik link dia tu..

Fatimah -Riiko- said...

nice nice..sgt setuju

CahayaCintaIlahi said...

oo cmtu ek..sbnrnye kan tak taw pun ape fungsi nuffnang tu sbnrnye..sbb saya budak baru belajar.. mang kene klik kt iklan tu ke.adehh malunyee.. tp malu bertnye sesat jalan kan..

sYu's RaMLi said...

hehe...like2..

Mr.Ami said...

Betul2..bentu ni kene ikhlas dari hati..tak perlu cakap nak click orang punye nuffnag kalau betul2 ikhlas..just buat je la..kan2.

twinkle twinkle said...

ade juge ke yg wt mcm ni?hee terukbetul,,bru tahu,,hais

Jejaka Terhangat said...

gejala camtu berleluasa..dari dulu smpai skrg, tak berubah..ada je penggantinya..

Jejaka Terhangat: Drama Lagenda Budak Setan Version 2.0 by Jejaka Terhangat.

Related Posts with Thumbnails