" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Mini Gathering

Pin Pin Pon Pon ||
Assalamualaikum..

Firstly thanx untuk kawan-kawan yang bg support untuk entry semalam.. Kelmarin sebenarnya saya habiskan masa dengan family, memang best.. Kenapa saya panggil mini gathering? Ye la, sebab tengah buat entry kat blog, boleh dikatakan adik beradik saya majoriti ada blog.. So saya buat gathering dengan dorang je la ^_^ Teringin juga nak join gathering yang blogger lain anjurkan.. Tapi, belum boleh buat masa sekarang.. Kan best kalau kita semua dapat jumpa kan? :)

Okay lah, cerita pasal aktiviti hari tu.. Memang kat rumah lagi dah plan nak pergi main bowling, tu la perkara standard yang biase orang buatkan kalau keluar.. Tapi keluar hari Rabu kat Jusco Kinta City tu ramai sangat orang.. Pening kepala.. Sampai-sampai memang crowded.. Tiba-tiba rasa menyesal tak keluar awal.. Lepas tu usha2 tiket wayang.. Dapat la beli tiket nak tengok Hantu Kak Limah.. Hehe.. Memang syok cite tu.. Adik saya si Zieyla gelak sampai bergegar-gegar kerusi.. Haha.. Jom layan pic je la ek.. Tak tau nak mengarut ape T_T

Kak Limah suka lagu Enjit-enjit Semut.. Hehe

Agak tak berselera makan masa tu, sebab seluar ketat kat perut.. a.k.a perut buncit.. tak leh sumbat manyak2 T_T

Nampak cam sedap, tapi saya makan sikit je, sebab hati terbayang-bayang nak main bowling je.. :D

Muka mereka yang kenyang.. Keluar dengan family sangat best!

Muka saya yg gemuk.. First time keluar pakai shawl.. Cam tak caye je.. T_T

Bajet hebat sangat la tu.. :p Takde gaye langsung..

Hak2 gaya seorang juara dengan 18 ribu jatuhan pin.. :p

Tak best sangat pun main bowling kat situ.. Sebab bola asyik sangkut.. Lane asyik problem jee.. Bola lak benjol-benjol a.k.a berketak-ketak.. Tension juga kadang2 sebab kitorang dah la terkejar-kejar takut tak sempat nak tengok Hantu Kak Limah tu.. Memang suke tengok cite-cite Mamat Khalid ni, sebab die gune loghat Perak.. mmg best.. Si Usop tu memang kelako gile.. Haha.. Lawok bebeno.. Sakit perot ketawe.. Sabor je la.. :p

*Korang-korang, nanti kita buat gathering nak?


5 Kuntum Bunga:

!!!_Mr Nakal_!!! said...

seronoknya tgk depa bergumbira~~hhohohoho~~~nk join gak laa..bila nak buat cm ni ag??

khairunnisa ♥ said...

memang best kuar dengan family ^__^

ohh -__- lama tak pi main boling ;)

Have a nice day ;)

Amirrah Zawani said...

keluar dgn family mmg best..
salah satu sbbnya,, freee.. semua ayah tanggung.. haha!! :D

p/s: lama dah tak main bowling =_=

Nur Azila Ismail said...

how dare youu . HAHA

titirara said...

eh eh , best nye . hahahahaa

Related Posts with Thumbnails