" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Sorry Followers...

Pin Pin Pon Pon || ,
Assalamualaikum.. 

Firstly nak minta ampun dan maaf pada followers.. Saya ni memang jenis follow orang tapi saya tak bagi tau.. Saya tak bagi tau kat shout box.. Tapi macam yang saya pernah bagi tau dulu.. Saya Follow Semua.. Kebanyakan blog yang saya pergi..

Bila korang follow saya, memang saya follow balik.. Kalau korang tak follow pun, saya tetap klik 'Follow' kat blog korang.. So jangan la risau ok kalau saya tak mention kat shout box ke..atau kat mane-mane ye.. 

Kalau ada blog yang saya tak follow lagi tu, korang tinggalkan link korang kat entry ni.. Kadang-kadang korang tak tinggal link untuk saya follow balik.. Yang tu memang saya rasa kecewa la sebab tak dapat nak terjah korang..

Mungkin juga saya terlupa.. Tapi saya akan check tiap sorang follower baru saya.. Saya memang pastikan saya akan follow korang jugak.. Saya tak guna konsep "Awak follow saya, saya follow balik" .. Tapi saya guna konsep "Saya Follow Semua".. Dan tak pernah ada paksaan untuk follow saya.. Tu la saya.. 

Dulu memang saya guna nama Ainie kat Shout Box.. Maybe orang keliru, sebab profile saya nama Ainismaira.. So sekarang saya dah gunakan nama Ainismaira tu.. Hope tak de yang keliru lagi ye.. Apa-apa pun terima kasih pada kawan-kawan followers yang selalu singgah sini n support saye.. Really appreciate that ^_^

*Korang amik la award ni ye.. saye tak tau macam mana nak ucap terima kasih kat korang..
*Saya lebih suka guna perkataan 'Friends' berbanding 'Followers'
*Semasa entry ni ditulis saya dah follow 904 blog, dan followers saya pula 528 :) TQ

15 Kuntum Bunga:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

haha,,,Ainie x de wt slah pown rasenye,kalau ade slah,dh minx maaf awl2 lagi pon,,hehe..ape2 pown,,nice n comel blog nie,,,,

Ainismaira said...

@Syed Hilmi Syed Yahya xde la.. mane la tau kot ade yg terase.. terbuat slah tanpa sedar ke kan.. btw terima kasih ye :)

Un Phat Lee said...

gagaga...

Amirrah Zawani said...

wah wahh byknya blog yg kamu follow..
saya follow kamu dgn ikhlas.. blog ni menarik :)

Ainismaira said...

@Un Phat Lee lady gaga ke ni.. :p

Ainismaira said...

@Amirrah Zawani terima kasih Mirra.. sy mmg ske follow org..xtau la.. tangan ringan je nak klik :)

nanakimie said...

hehe..thanks dear:)neway blog sis sangat2 comey!t nak try wat yg sis aja tuh..hehe

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Dah follow 900++? Pergh~

Shag ada soalan regarding blog yg kita follow tu. Ada kawan Shag dah tak boleh follow blog dah. Since Google cakap dah sampai limit 300 blog. Tu yg terkejut bila U boeh follow smp 900. Macam mana eh?

Nur Azila Ismail said...

eehehe . dpt award

Ainismaira said...

@nanakimie Time kaseh Nanakimi.. try la ye.. sume biase2 je tu.. :)

Ainismaira said...

@♥ Roshazzy Shag ♥ boleh.. klik button Follow kat blog org.. kalau add url kat dashboard mmg limit 300 je.. :)

Ainismaira said...

@Nur Azila Ismail gelak kamu ye :p

titirara said...

Lo, kaka aini takde buat sala la . hekhek :p

comel award tuuuuuu !

Princess Feyqa said...

comelnye award tu.. i nak ye :)

Nurulezzah said...

serious blog kamu comel masa saya jejak..terima kasih atas penghargaan dan sy pun menghargai kamu,,terima kasih ainis :)

Related Posts with Thumbnails