" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Urine Test! Lawak!

Pin Pin Pon Pon ||
Lupa sekejap masalah pagi tadi.. saya dah sms kawan saya.. malam ni nak settle kan.. Thanx pada kawan2 yang bagi nasihat.. ♥ 

Tadi saya keluar pergi buat medical check-up.. paling malas nak buat, sebab ada urine test dan x-ray.. Nak bukak2 baju lak, leceh betul.. Tapi, ada satu benda yang nak buat saya tergelak tadi.. Masa urine test la.. Saya memang suka pergi klinik tu sebab sunyi sepi.. Tengok pada luaran, memang agak daif la klinik tu.. Huhu..

Dah lepas register, nama saya dipanggil.. Kena sshuu shhuu.. la kan? Pergi la masuk toilet.. toilet mmg sempit, muat2 satu mangkuk tandas.. Pada siapa yang lebih suka buang air mencangkung, lupakan la hasrat tu.. kurus macam lidi pun tak muat.. Haha..

Sebelum nak sshhuu shhhuu tu, saya pun tengok la bottle yang orang tu bagi kan.. Yang ni yang nak buat saya gelak .. Tau tak bottle ape yang dia bagi?? Tengok kat bawah..


Yang kat atas ni botol biasa.. Normal punya.. yang saya dapat memang luar biasa.. Tengok-tengok..

Aigoo.. sekali botol pati ayam Brands da.. lawak la klinik tu.. Sampai botol untuk urine pun takde.. Haha..



12 Kuntum Bunga:

cik miera said...

haha..xde bajet kot..ataupun mmg botol urine dah hbs..huhu

aisya said...

ade plak pakai botol pati ayam brands.. =)

cik ciput said...

haiyaa ainie..klinik mana awk pegi ni?haha...emm berdasarkn botol yg dia bgi, keputusan urine test dri klinik tu boleh dipercayai x?ngehh3x..

Cik Qina said...

hihihi... bia betol.. sedih nye.. kalau kat klinik cik qina slalu pegi pulak, lepas shi shii kan, kene lalu barisan2 kerusi yg tentu nye ramai org.. pergh! malu nye.. org sume dok tengok botol tencin sape yg lalu tu.. T.T

Jejaka Terhangat said...

haha...camtu plak..

azureEn said...

hahhahahah lawak gile okayh!! thanx sbb buat i gelak ^^ agaknye clinic tu environmental friendly tak. 3R. reuse reduce recycle. heheh =P

twinkle twinkle said...

ahha,,kelaka sungguh,,
mira pon suke g klinik,,suke bau ubat ;D

kay yea said...

haha..serius pakai botol uh?xleh blah..huhu~

syAzAnA said...

adeiii. sadis betul. miskin ke apa/ haha

Mohd Asyraf said...

hahaha...seb bek die xpkai botol kicap...kang lg susah la... hehe ^_^ ermmm asyraf nk bgtau http://coretankehidupanaku.blogspot.com/ nie blog bru acap...acap da berpindah blog...feel free to visit k..blog lama acap akan delete nanti..

.::cEritEra Hati FaTiN::. said...

hihihi..lawak ja..

Nur Azila Ismail said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa . apa apa an sih klinik itu . mesti kamu ada garis sendu semasa menerimanya . ehehehee

Related Posts with Thumbnails