" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



'DIA' dah MATI

Sedih.. xsempat tgk wat kali terakhir.. aku dah agak 'dia' akan pergi.. Sbb 'dia' dah jarang berbunyi.. 'Dia' dah jarang terbang.. Anak burung yg aku jmpa.. Aku ase 'dia' kena gigit semut api.. sedih sgt..

HAHA! HEHE! HIHI! HOHO! HUHU!

Pin Pin Pon Pon ||
Aku bukan mereng.. nak cite sikit je.. lately, slalu la on9 kat satu web ni, mmg agak seronok la bila join tmpat yg aku bleh bg pendapat ni.. then ada la satu user, post soalan, die tanye lebih kurang mcm ni la "Apa words yg korang xsuka tgk org lain tulis/type?" lebih kurang camtu la bunyinye.. Then ade la sorg gurl tu reply, dia kata.. dia xsuka org yg tulis hehe, huhu, haha n yg seangkatan dgnnya.. WEIRD!! pada aku, aku lg suka org taip mcm tu.. sbb atleast aku tau org tu bkn la sgt2 serius.. ye lah, maybe dia tu well educated.. so semua benda nak serius je.. tp kalau asyik serius je.. ape yg bestnye.. xpaham btol.. org mcm tu pn ada.. tp kalau tgk cara dia type pn, mmg sgt2 serius.. mcm sombong pn ada.. mmg xde dia type 'hehe' tu.. takut aku org mcm tu.. xke bila kita baca text mcm tu, automatic mood kita pn ikut same gelak.. agaknye budak tu xreti gelak kot.. muke ketat je memanjang.. haha.. kesian dia.. (aku kutuk2 dia kat sini je aku berani, kat sana xberani, sbb nanti dia mrh aku dlm bahasa Inggeris, t aku xpaham..haha)

20 Jun 2010 - Happy Father's Day

Pin Pin Pon Pon ||



wekk..dah lambat baru nak post kat cni.. ade blog tp mls nak menulis.. xgune pnye budak.. haha.. hari ni dah 22 Jun, org semua dah tdo.. ape aku buat kat sini? huh..pade aku kaco anak org tdo.. baik aku menyemakkan blog aku ni.. Hari Bapa yg lepas, xde yg special pn yg aku bg kat Abah.. just buat kad.. nak tgk? tu pic kat atas tu..haha.. jgn gelak ek.. buruk sgt.. budak tadika pn leh wat ag cntik.. camne nak kate.. keje last minit kan.. ate asyk layan game je.. haha..


tp xpela kan, atleast ada something yg aku bg.. n Abah pn mcm appreciate sgt kad tu.. pn dah rasa bangga n terharu.. hehe..
Related Posts with Thumbnails