" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Tips : Ketahui Password Facebook Rakan Anda



Hari ni first time nak bagi tips.. Bukan la kerja jahat sangat.. Tapi macam mana cara nak tau password Facebook rakan anda.. Sesuai juga bagi mereka yang nak menjatuhkan musuh melalui Facebook.. Caranya mudah je.. Tak perlu banyak cerita pun dan tak perlu belajar kod HTML.. Yang korang perlukan cuma sedikit kenakalan dan juga akaun Facebook.. Tengok je pic kat bawah pastu buat status macam tu kat Facebook..


Ada yang nak cuba tak? Hehe..Selamat Mencuba.. 

*Gurau je tauu..Agak-agak ada tak kawan kita yang tertipu dengan trick ni? Hehe..



Jangan gelak kalau tengok orang jatuh..

Hari ni nak share pasal kerjaya modelling.. Kalau kat luar negara, modelling ni kerjaya yang lumayan jugak pendapatannya, malahan boleh lebih popular berbanding artis.. Tapi banyak cabarannya, contoh masa catwalk.. Korang gelak tak kalau tengok depan mata macam ni?



Model professional.. dah jatuh masih boleh senyum dan bangun semula.. walaupun lepas berkali-kali jatuh..


Yang menariknya penonton langsung tak ketawa, malahan penonton siap tolong lagi angkat model-model yang jatuh ni.. Agaknya kat negara kita boleh tak tengok macam ni?


Tengok la kasut yang model tu kena pakai.. macam-macam fesyen.. kalau macam gambar kat atas ni, memang confirm la jatuh.. Saya pun tak confident nak pakai.. tapi dorang semua ni serius dan professional bila kerja.. bagi la apa pun.. pakai je..

Susah bagi saya nak ketawa kalau nampak orang terjatuh.. sebenarnya kesian sangat.. Dan saya tak rasa benda tu lawak pun.. Sebab kalau kita pula yang jatuh nanti macam mana... Dan saya pun tak suka kalau saya jatuh ada orang gelak.. Tak lawak ok.. Sebab saya tak pernah gelak bila ada kawan-kawan saya jatuh.. Melainkan kalau dia gelak sendiri.. Tu pun saya cuma senyum saja.. 

Jangan la malukan orang yang jatuh tu dua kali k.. Sebab dia dah malu sekali bila dia jatuh, kalau kita gelakkan, lagi la dia malu.. 

Pada yang suka gelak kalau tengok orang jatuh tu, jangan la marah kalau ada orang lain pulak gelak bila korang jatuh...Peace !

*Double-meaning post..






Related Posts with Thumbnails