" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Sedang saya 'Blogwalking', tiba-tiba...


Hari ni nak tanye sikit dengan korang semua.. Semua mesti penah 'blogwalking' kan? Mesti dah banyak blog yang korang singgah, lawat, jalan2, ziarah.. hehe.. So hari ni nak tanya, apa reaksi korang bila tengah blogwalking tu, korang nampak perkara-perkara inii pada blog2 tersebut :

1. Template yang same dengan korang.. Haa.. setakat ni saya tak de jumpa lagi blogger yg guna template macam saya.. Tapi ada satu yang sama macam blog saya yang lagi satu.. nasib tak aktif.. hehe.. Tapi kalau ambil pada blogger template memang banyak la yang same kan..

2. Tengah baca-baca entry, tiba-tiba terbaca entry yang sama macam korang pernah buat.. Ehh.. copy paste ke ni? Woo ayat same je ni.. (Macam mana tak same, copy pada paper.. Hehe)

3. Smiley kat Shout Box same la pulak.. Aishh.. Macam mana boleh sama ni.. Dah pilih yang paling unik dah niii.. ^_^

4. Widget yang sama.. Contoh macam Jam, pastu yang katun joget2 kat bawah tu.. ape ke namenye.. Semua sama ni.. sebijik.. warna bentuk saiz dll..

5. Gambar sama.. Ni contoh gambar-gambar yang digunakan kat entry.. walaupun tajuknya lain.. tapi gambarnya sama..

6. Background song same la pulak.. hmm.. nak tukar ke nak biar je ni.. :p

7. Memang totally same la.. Dari atas sampai bawah sameee... Ish2.. ni nak kata apa lagi.. Melainkan.. "Eeee..dia tiru blog aku la!" 

Memang banyak kebetulan dalam dunia ni.. Tu kalau orang yang kita tak kenal.. Tapi orang yang kita kenal, mungkin bukan kebetulan.. Apa reaksi korang? Marah, suka, malu atau tak kisah? Orang kata rambut sama hitam hati lain2.. Tapi minat banyak yang sama.. Unik-unikkk.... ^_^


livelovelaugh

Related Posts with Thumbnails