" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Bila Si Pemalu Nak Bergambar

Pin Pin Pon Pon ||
Assalamualaikum.. Akhirnya dapat jugak pulang ke rumah.. Firstly nak wish Happy Deepavali pada yg beragama Hindu..

Sekarang ni kan trend orang g mane2 je mesti nak bergambar.. Yelah, nanti boleh tayang kat Facebook atau Blog.. Saya ni pulak jenis pemalu nak bergambar.. Alahai.. Memang susah sangat nak bergambar.. Sejak kecil lagi.. Kalau sorang2 boleh la.. Ramai2 agak segan, ape lagi nak bergambar kat tempat terbuka..

Sebab tu kalau ada kamera kat tangan, gambar yg ada saye boleh kira dengan jari je.. Huk2.. mmg susah nak buang sifat pemalu tu.. Kalau masa kecik2 memang tak boleh tangkap gambar sorang2.. malu sangat.. mesti menangis.. Kalau ramai2 plak.. mesti nak pegang kakak atau duduk atas riba Abah.. Haha.. Bukan manja.. tapi xtau la.. agaknya macam fobia dengan kamera kot..

Sebab tu jugak la saya cuma banyak gambar2 syok sendiri.. Hadehh... 

Nak dijadikan cerita, masa pergi interview kat UPSI hari tu, mmg ada perancangan nak tangkap gambar.. kenang-kenangan sebab bukan selalu dapat pergi kan.. Tapi disebabkan masa tu saya sorang je.. abg saya balik rumah dulu.. tak de teman.. makanya.. saya cuma mampu ambil gmbar ni saje..


Tong Sampah kat depan Tadahan Utara.. Okey.. Ni je yang dapat... Tu pun setelah berpura-pura seperti sedang membaca sms.. (-_-!) Sangat teruk ini budak.. Aaaaaaaaaaaaaaaa!

livelovelaugh



Related Posts with Thumbnails