" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Betul-betul Hairan

Pin Pin Pon Pon ||
Serius sangat heran ni.. Berkenalan dekat Tagged, YM, MySpace, Friendster atau laman sosial yang lain.. Sembang bukan main sungguh-sungguh nak berkenalan.. Lautan api sanggup ku renangi.. Akan ku pijak gajah hingga mati..

Lepas tu tanya ada Facebook tak.. Dah bagi Facebook.. Dah add.. Dah approve.. Seminit kemudian, tanya.. Siapa ni? Esok senyap dah.. Lusa, tak kenal dah.. Minggu depan senyap.. Bulan depan tanya, awak siapa ek? Kita kenal ke? Haha.. Manusia2.. Cepat betul lupa ye.. 

Cr. Google & Ainismaira

Majoriti, bila perkenalan dah membawa ke Facebook, perasan tak? orang tu akan jadi seorang yang sangat baik, ada yang sangat sombong.. Sebab kat Facebook kebanyakan menggunakan nama sendiri.. Ramai teman2 rapat.. So, mesti la tunjuk diri tu baik.. Tah pape tah.. Be yourself la.. Kat Tagged nick bukan main seksi, kat Facebook Sameon jugak namanya.. Hehe..


Jom Berkenalan : Khas Buat Blogger Baru



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Salam perkenalan buat semua kawan-kawan, Selamat datang ke blog saya yang 'biasa-biasa je' ni.. ^_^ Tujuan join sesi perkenalan ni sebab nak tengok sejauh mana blog saya boleh pergi..

Dapat tau pasal ni kat blog Cik Ciput.. Tq ye Cik ^_^ .. Kemudian baru jenguk kat blog Encik Ben.. Selama ni cuma tengok je rakan-rakan blogger ni sakan bercerita pasal BEN ASHAARI.. Tipu la kate tak pernah pergi jenguk blog empunya nama tu.. Tapi malu nak follow.. Haha.. Tengok adik saya hari-hari layan blog BEN ASHAARI.. Pelik juga.. Lama saya biarkan.. Sampai la satu hari BEN ASHAARI follow saya.. Wahh..memang terkejut.. Sebab tak sangka beliau sudi nak follow blog saya ni.. Lepas tu baru la saya berani follow beliau sebagai silent reader je.. Sebab masih malu lagi.. Yelah, beliau kan popular.. Hehe..

Apa pun terima kasih kepada Encik Ben Ashaari yang dah sediakan platform terbaik untuk blogger baru.. Lepas ni tanggungjawab kita pula macam mana nak handle blog sendiri.. Tak lupa pada rakan2 yang sudi singgah.. TQ.. ^_^ Pada yang dah berjaya jangan la lupa diri ye.. Ingat juga jasa yang membantu.. Sebab semuanya bermula dari 'zero'..


Related Posts with Thumbnails