" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Syukur Dan Terima Kasih..

Pin Pin Pon Pon ||
Sejak join sesi suai kenal yang Ben Ashaari anjurkan, terasa lain sikit la kat blog ni.. Firstly terima kasih pada beliau..  Juga berkat blogwalking sampai tertidur.. Tapi apa yang lainnya?


 Hari-hari ada yang berkunjung ke blog ni.. Syukur..

 Follower bertambah sekali ganda, sebelum join ada la dalam 166 sekarang dah 269.. Terasa  la keseronokannya sikit.. Syukur..

 Dapat kawan-kawan baru.. Syukur..

 Earning Nuffnang bertambah, berkali ganda.. Syukur..

 


Tak la banyak mana.. tapi syukur dan berterima kasih sangat pada semua.. Avoid fraud click ok.. ^_^

*Berjaya dengan usaha tu lebih manis rasanya.. 
Tak sempat nak trace follower ke 202 T__T


Related Posts with Thumbnails