" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Lembut Yang Tak Cantik

Pin Pin Pon Pon ||
Assalamualaikum.. Selamat Hari Ahad ye.. Penah tak korang terserempak dengan lelaki lembut ni? Mesti pernah kan? Memang berlambak la dorang ni.. Yang tak puas hati tu, siap ade boyfriend lagi.. (haha..ayat org jeles).. Ada spesis malam je die jadi perempuan, siang jadi lelaki, cuma masih nampak la perwatakan lembut dia tu.. 

Okay, memang best la kawan dengan dorang ni, bagi orang perempuan la, sebab dorang kepoh sikit.. Tapi bagi lelaki kalau masa dia ramai-ramai dengan kawan-kawan, memang dorang berani kacau golongan lembut ni, tapi cuba kalau dia sorang2 kena kacau dengan geng pondan.. Mesti mencicit lari.. Hehe..

Kadang-kadang, kecantikan dorang ni mengalahkan orang perempuan.. Tu yang buat saya jeles lagi tuu.. Terutama kat Siam sana.. Memang cantik.. Siap ada pertandingan Ratu Pondan lagi..

Cr. Google

Tu cerita yang cantik tak pe la.. Memang cantik pun.. Tapi ada jugak yang orang kata jadi lelaki tak hensem, jadi perempuan ape tah lagi.. Huhu.. Maaf ye mengata, tapi benda tu memang tak elok pun.. Pernah terjumpa dengan beberapa orang lelaki lembut yang memang muka jantan, siap bulu dada lagi.. Tapi pakai baju sendat warna pink, seluar pun sendat same..Siap perut buncit lagi... Jalan lenggang lenggong.. Geli pun ada kadang-kadang..

Ada orang kata, 'dia tak minta pun lahir macam tu' .. Tapi kalau sedar benda tu salah, dorang xkan buatkan? Pernah juga terserempak dengan pondan tua masa naik komuter ke Shah Alam.. Memang dah nak botak nampaknya.. Tapi pakai rambut palsu, siap warna perang lagi.. Tak tau la dunia sekarang..

Golongan macam ni memang la tak sepatutnya didiskriminasi, tapi tak patut juga diberi galakan.. Sepatutnya diberi bimbingan yang sempurna supaya berubah.. Pada perempuan pulak, kawan2 jugak, tapi jangan lupa, dorang tu laki sebenarnya, haram juga bersentuhan.. Apetah lagi tidur bersama..




Related Posts with Thumbnails