" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Malu Ke Kalau Tak Tau Main Ni?

Assalamualaikum..

Aduh.. rasa malu sangat sebab tak pandai main benda ni.. Sebab budak2 kecik pun pandai lagi expert ..

Kiub Rubik (Google)

Hari tu ada tengok iklan Nutrigen kat tv.. Kan dapat free Kiub Rubik ni.. So memang excited la beli.. Sebab dah lama dah aim benda ni.. Hihi.. Walaupun kiub yang free tu cinonet je.. Tak kisah la.. main jugak.. dah penat cuba masih tak berjaya.. Tapi takkan putus asa.. selagi tak berjaya. Selagi tu tak puas hati.. Haha..

Bukan nak minum sangat, nak kan kiub rubik tu je.. :p


Saya berjaya buat satu warna je same T_T
Siapa antara korang expert main benda ni? Dasyat la korang.. ^_^

*Tapi rasanya tak perlu nak malu sangat,sebab tak penting pun..
(ayat orang putus asa..haha)

Related Posts with Thumbnails