" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Pelupa Tahap Kritikal

Assalamualaikum..

Sebelum 26 Disember ni, saya kena settle kan semua hutang-hutang saya dengan kawan-kawan blogger.. Ada yang saya ingat, ada yang tak ingat. (Pelupa) .. Maaf sangat-sangat ye.. Sebelum ni memang bz edit blog adik-adik dan kakak-kakak saya.. Meh tengok, nak tunjuk hasil kerja yang biasa-biasa je.. Semuanya ada 4 .. Dan ada la blog kawan2 yang saya sempat buatkan.. Tapi tak leh la bagitau sini.. ehhe..

Blog Kakak saya yang paling cerewet.. T_T Sampai sekarang belum siap sepenuhnya.. Hehe..

3 Blog kat bawah ni pecah rekod, buat dalam masa sehari.. Sebab owner tak cerewet..Haha..

Blog Kakak Peminat Green Apple

Blog Adik Peminat Ungu..

Blog Adik Peminat Hello Kitty

Lepas ni dah tak boleh tidur lewat dah.. Hari-hari menghadap laptop je, muka pun naik lebam.. Nak blogwalking pun tak larat, apetah lagi nak bloglarian.. ( Visit saya kat rumah no 26 ye .. hee ) Preparation 0.01% pun tak buat lagi.. So dalam minggu ni dan minggu depan saya memang bz tahap maximum.. Pape pun saya akan try la curi masa nak online.. 

Sorry pada kawan-kawan yang tag + bagi award kat saya.. Saya pergi tengok, tapi saya lupa nak copy+ambil award tu.. Sekarang saya dah lupa sape yang bagi.. Sorry sangat2.. Nanti saya cari balik.. Terima kasih ye..

Pada yang request tutorial.. Buat masa ni saya stop dulu buat tutorial.. Nanti bila semua kerja-kerja saya dah settle saya akan usahakan.. Saya pun masih di peringkat pembelajaran.. So tak banyak benda yang saya tau.. Saya dalam proses buat satu blog tutorial.. Saya terpaksa disable right click kat blog ni, untuk keselamatan.. Sebab saya dah tau macam mana cara nak copy blog orang, memang sangat senang.. Maaf kalau menyusahkan korang ye.. Saya akan pindahkan semua tutorial kat sini kat blog saya lagi satu nanti..

Terima kasih Mirra sebab ajar saya ^_^



Malunye...

Assalamualaikum..


Aduh..rasa malu sangat.. Semua gara-gara adik saya Zieyla.. Tadi intai-intai blog Ben Ashaari.. Lepas tu baca la entry beliau yang bertajuk Jangan Jeling Cikgu Yer kat entry tu.. Ye, ada blog list kat blog Encik Ben Ashaari tu khas untuk Cikgu dan Bakal Cikgu..

Disebabkan adik saya bagi link blog saya pada En. Ben, tersenarailah blog saya kat situ.. Saya ni tak tau menahu pun pasal tu.. Seriuss... sangat malu.. Sebab saya belum mendaftar lagi kat UPSI tu.. Rasa macam tak layak pulak nak ada dalam list tu.. Kakak saya Green Apple pun ada tersenarai.. Dia takpe lah, memang cikgu dah pun.. saya ni.. belum apa-apa lagi.. Ramai sangat cikgu-cikgu yang main blog ni.. So saya akan pergi terjah blog mereka! Cari tips dan pengalaman ^_^

Tapi, di sebalik rasa malu tu, tiba-tiba rasa ada satu semangat yang mengalir dalam tubuh badan ni.. Ewah.. Walau apa pun jadi, saya kena tamatkan pengajian tu nanti dan dapatkan title Cikgu yang sah! Chayok2 Aini! Terima kasih Zieyla & En. Ben Ashaari.. *malu*

Semakin tak sabar nak study!


Related Posts with Thumbnails