" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Jangan Goda Saya!

Pin Pin Pon Pon ||

Saya memang cepat bosan dengan layout blog saya ni.. Bila tengah meng'edit' blog adik beradik saya yang lain, mesti saya rasa blog saya jadi buruk sangat.. Haha.. adess.. susah kalau macam ni.. tak kan nak tukar selalu.. Masalah betul la.. Agaknya sebab selalu online, hari-hari tengok blog, makanya jadi bosan.. Tapi, orang lain pun online hari-hari jugak..

Huhuk.. tangan ni gatal je nak meng'edit' blog ni.. Pantang jumpa gambar comel, mesti nak buat header baru.. Pantang jumpa wallpaper cun, mesti nak tukar background blog.. Aigooo.. Susah la Aini ni..

Tapi pernah terbaca kat satu blog tu, dia tulis, kalau selalu sangat tukar template, nuff punye BE susah nak lekat.. adess.. patot la pon.. Kena kikis la sikap cepat bosan ni.. Nanti orang pun tak ingat blog saya.. Tiap bulan kalau boleh nak tukar baru je.. T_T

Apa nak buat ni.. tadi pun baru je buat header.. Tapi bila fikir balik, header yang sekarang ni tak sampai sebulan pun lagi.. huhu.. sabar dulu la.. mana tau nanti bila tak online sangat tak cepat bosan dah.. :D

So, saya ambil keputusan.. lepas ni kalau tangan gatal buat header apa semua, saya akan masukkan kat entry je laaa.. T_T Minta-minta kartun-kartun comel kat bawah ni tak berjaya menggoda saya.. Haha!




Kalau saya offer nak buatkan header, ada tak orang nak? Hehe..



Your Url Story Contest Officially By DEVILVIERNES

Pin Pin Pon Pon ||
Sesi menyibukkan diri lagi! Nak join contest! Anjuran Devilviernes

Klik untuk info lanjut :)

Contest ni kena cerita pasal URL Blog :) Ok, nama blog saya Ainismaira.. dan URL saya http://ainismaira87.blogspot.com

Saya cukup suka bila nak bercerita tentang makna Ainismaira tu sendiri.. sebab pada saya saya dah cipta satu nama yang ramai orang kata sedap.. ( bangga, tapi hidung tak kembang, biasa-biasa je.. hehe )

Saya pernah cerita dulu masa join Segmen Ben Ashaari.. Ainismaira ni datang dari gabungan nama saya + nama ayah saya + nama mak saya.. Formulanya macam tu, dan jawapannya macam ni.. ^_^

Aini + Ismail + Rakiah = Ainismaira

87 pula wujud sebab saya lahir tahun 87.. Umur? Saya tak pernah berahsia.. ( Macam iklan Safi Rania lak.. :p )

Sesetengah orang suka gabung nama dengan kekasih, tapi saya lebih suka macam ni.. Hehe..
Nanti boleh letak nama anak sendiri = Ainismaira.. Wah, berangan!

BONUS
Dah try cari kat internet, maksud Ainismaira..

Tak de maksud.. Maknanya unik.. Cuma kalau yang hampir sama, 
Humaira (Berpipi merah) dan Umairah (Nama wanita dahulu)

Maksud nama sebenar saya ialah = Cahaya Mataku


Itulah asal usul Ainismaira.. Dah terlajak plak dirungkaikan.. Sekarang saya nak tag kawan-kawan saya..

Lain2 kawan yang nak join dialu2kan sangat :)

Pemenang bagi contest ni ada 2 kategori.. Iaitu lelaki dan perempuan.. :)




Related Posts with Thumbnails