" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Yang Dah Tua Mari Sini :)

Pin Pin Pon Pon ||
Hak2.. jangan marah k.. Gurau-gurau je.. Meh la yang dah tak sekolah tu.. Bagi link korang kat entry ni.. Nak masukkan kat bloglist juga.. Pada kakak2, abang2, yang sebaya, adik2 yang dah masuk U ke, mari le... Jangan malu2..



Tengok2.. kategori dibuka hanya kepada yang 100% lelaki dan 100% perempuan je ye.. lain2 tak layan.. Hak2..  Ops.. jangan lupa bagitau korang laki ke perempuan tau.. Takut tercampur nanti ada yang jadi nyah lak.. Hehe. ^_^

Kepada Ima, akak masukkan kat 100% FEMALE ye, sebab dah 19 tahun kan? Hehe..

* Budak sekolah masih boleh register kat sini > ADIKKU SAYANG




Adik-adik Mari Sini :)

Pin Pin Pon Pon ||


Khas untuk Adik-adik yang masih bersekolah, tak kira tadika, sekolah rendah, sekolah menengah.. Akak nak bagi hadiah ni.. Hehe.. Akak nak letak link adik-adik semua kat bloglist.. Kalau nak mari-mari tinggalkan link ye.. Memang la blog akak tak popular mana, tapi akak nak letak sebab senang nak terjah adik-adik akak yang superb blogging ni.. Sudi-sudikan la ye adik2.. Tak payah buat entry, tinggal link kat entry ni je ye :)

UPDATED!

Hee.. pada yang tak sekolah dah tunggu next entry ye.. Ade punya.. Tungguuu!



KLIK! KLIK!

Pin Pin Pon Pon ||
Jangan menipu kat Shout Box... Apa salahnya tinggalkan link yang korang nak saya klik, daripada tak cakap apa-apa dan terus taip korang punya link ape-ape tah, then bila saya klik nick korang keluar la campaign yang korang promote tu.. Tahniah la sebab dapat RM0.25 sebab saya dah klik kan? Tu kat saya sorang.. kalau 100 orang? Wahh.. banyak la dapat tu.. Boleh cashout tiap-tiap hari..

Nak suruh saya klik? Saya klik.. tak kesahhh.. sebab bukan saya yang nak guna duit tu.. Korang nak guna duit tu untuk apa? Tak rasa bersalah ke? Sumber pendapatan yang kita dapat ni jangan main-main.. Kadang-kadang boleh jatuh haram tanpa kita sendiri sedar..

" Saya klik Nuff awak, klik Nuff saya pulak"

Serius saya tak kisah pun orang taip macam tu kat shout box saya.. Langsung tak marah.. Malah appreciate sangat-sangat.. Walaupun saya tak tau, "Betul ke budak ni klik Nuff aku?"..

Tapi benda yang saya tak tau tu yang saya rasa macam geram.. Yela, niat saya nak blogwalking, nak follow mana yang belum... Tapi bila keluar macam tu, rasa kecewa sangat.. Sedih.. Bukannya saya tak nak bagi RM0.25 tu.. tapi biar la dengan cara yang betul.. 

Jangan la terlalu obses dengan benda klik-klik ni.. Jadila orang yang jujur.. 



Related Posts with Thumbnails