" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Hello 2011

Hak3.. hai kawan2.. ingat saya lagi ke? Dah terlambat pula nak wish Happy New Year.. Hari ni dah 3 Jan 2011.. Gian la tak dapat update blog, time ni curi-curi masa je kat Green IT, Library.. Hehe.. Seminggu dah kat UPSI ni, hari ni 1st day masuk kelas.. Minggu Suai Kenal memang best sangat-sangat.. Hope dapat jumpa senior-senior kat UPSI ni nanti.. Datang la rumah saya kat Kolej Ungku Omar.. Nanti add la di Facebook ye, Hehe..

Tadi sempat juga jumpa itu tong sampah kat Tadahan Utara yang dulu tu.. Hehe.. Teringat pula kenangan interview.. Awal-awal ni kawan tak ramai sangat, ada juga jumpa kawan yang interview sama-sama, sekarang pun saya kawan dengan orang Sabah saja.. Cakap pun dah macam orang Sabah baa.. Hee.. xpela.. seronok juga.. pengalaman baru :)  


7 Kuntum Bunga:

oRkEd PuTiH said...

salam..hppy new year=)

Nur Azila Ismail said...

hehe . selamak tahung baru

Pencari Qurratuaini said...

salam...tahniah...muncul pun awak ye..haha..sya kat airport Sabah lagi..esok baru sampai TM..apsal la sya kna transfer ke KHAR sem ni, dulu sya duk mnginap KUO...huhu.xpa..dkt je..jiran..

Amirrah Zawani said...

ok lah seronok kat sna..
lama2 nti jumpa la ramai kawan kan..
study rajin2 k.. happy new year.. :)

cik ciput said...

wah, syoknya ainie dah mula kelas..belajar rajin2 tau..sunyi je blog sy tnpa komen2 ainie.. =(

**selamat tahun baru jugak!

Hanim Mahali said...

Wah, seronoknya dia... Selamat berkuliah... all the best... Study memolek...

luvYOU said...

singgah cni and drop komen kt sni since shoutbox awak x berfungsi wat seketika :)

singgah n folow

Related Posts with Thumbnails