" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Rindu semuaaaaa !!

Pin Pin Pon Pon ||
Hehe.. sedih.. sedihnya.. Haha..bercampur-campur dah ni.. kejap happy kejap cam sedih pun asa.. sampai rasa tak betul dah ni.. kenape2..


Tak dapat balik kampung raya cina ni.. sebab dapat tugas jadi Sekretariat Keselamatan dan Kebajikan untuk Hari Terbuka Kolej Ungku Omar, UPSI.. Yang mana dekat tu jemput la datang ye.. semua pun boleh datang.. banyak gerai akan dibuka.. Barang jualan pun murah-murah amat.. Hee.. 

Saya akan jadi orang yang sangat sibuk nanti.. Hope tak de lah sampai stress atau jatuh sakit.. Assignment pun banyak sebenarnya.. Haih.. dah mula terasa kesibukan seorang student.. serius sangat rindukan keadaan macam ni..

Kat sini nak promote je Hari Terbuka KUO tu.. ehe.. sebelum ni kolej kediaman lain ada dah yang buat hari terbuka ni..Tiap kolej ada artis jemputan.. even artis tu ada yang orang lain tak minat, tapi orang pergi juga tgk, sebab nak tengok depan mata kan.. Kat KUO nanti pun insyaAllah ada 4 orang artis akan datang.. Tapi siapa artis tu, kami belum diberitahu.. Surprise la kot.. Hik2..

Pengalaman baru bagi saya, first time masuk sini dah bertekad nak aktifkan diri.. so ni la permulaannya.. yang bestnya, mesti la sebab dapat pengalaman.. dapat sijil, dapat baju, makan free tu bonus la.. hehe.. bila dah lepas interview tu memang seronok la sebab lulus.. Hope, semuanya berjalan dengan lancar la.. 

Lastly, sorry eh pada followers yang saya tak follow balik, sebab takde link la.. nak check shoutbox pun xsempat.. sorry sangat2.. Serius rindu gila nak menulis kat sini.. nak blogwalking.. adoilaaa... banyak dah terlepas entry-entry yang menarik.. rasa rugi sangat.. kena ada masa yang panjang untuk lawat blog-blog korang nanti.. ^_^ Take care friends !!

3 Kuntum Bunga:

cik ciput said...

lama sunggu x nampak ainieberaksi...sibuk sgt eh..hehe..rindu awk la ainie.. =)

twinkle twinkle said...

betul2 mira pon rasa mcm tu bile da duk ostel ni

titirara said...

wow , nak p bolehh ? heehehe

Related Posts with Thumbnails