" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Gatal Tangan! Stress!

Google

Hak2.. sejak dah lama tak online di blog ni.. blog pun macam suram je.. kawan-kawan yang rajin singgah ada jugak.. tapi rasanya dah ramai yang hilang.. sekarang ni ada kat rumah, so ada la masa sikit nak renovate blog.. hak2.. biase la.. mengalami kegatalan tangan yang amat maksimum ni.. dah lama tak menggodek blog, rasa gian plak ni.. hee..


so untuk permulaan, tukar background dulu.. hehe.. susah la kan kalau orang yang cepat bosan macam saya niii.. pantang jumpa gambar comel sikit, semua nak diletaknya kat blog.. tak padan dengan umur tuannya.. dah tua, tapi blog macam budak-budak.. hadehh..

segmen DIY pun dah lama tertangguh.. aigoo.. bz amat kot saya sekarang ni.. laptop pon tak de.. so agak susah la nak mengupdate dan study benda baru.. takpe2 tak lama lagi insyaAllah akan ada yang hadiahkan laptop kat saya.. haha.. berangan.. so sekarang setakat boleh update cerita-cerita merapu saya.. 

nak blogwalking pun macam dah tak de arah ni.. macam budak baru belajar blogging rasanya sekarang ni.. aiya.. parah-parah.. nak login blog pun macam blur je.. awat xtauu.. pening sungguh la.. padahal bendanya sama je macam dulu.. ape kes la saya ni xtau la.. agaknya stress kot.. 

makanya jadi la cerita membebel saya ni.. dah la nanti tajuk pengucapan awam pun STRESS.. hak2.. padan muka kat diri sendiri.. jam dah 4:14am, apa yang saya buat sekarang? baru lepas print nota rujukan... tapi kenapa saya tak tidur lagii.. adoilaaaa... memang kompem sekarang saya sedang stressssssssssssss!!!


9 Kuntum Bunga:

nub said...

ingatkan gatai nak dapat duit raya cina.. haha

twinkle twinkle said...

jangan terlalu stress ye akk :)

! Encik Nakal ! said...

aiyaa~~~cek mai nk bagi angpau..hohohoo

Puan Besar Shag Yahaya said...

Warna dia kusam lah Aini~ Keke :P Tapi, header chun melechun macam biasa! Tergoda dengan girl ala2 Korean tu dengan muka sedih ala2 muka Choi Ji Woo je ;D

Ainismaira said...

@nub kalau ada yg nak bg blh jugak.. hak2

Ainismaira said...

@twinkle twinkle baru peringkat awal ni dik.. huhu

Ainismaira said...

@! Encik Nakal ! nak3.. haha..

Ainismaira said...

@Puan Besar Shag Yahaya hee.. blog ikut mood la shag.. skrg mmg mood kusam.. semuanya suramm..., waaaaa

diriku said...

jgn stress2 k aini =] sbr byk2..

Related Posts with Thumbnails