" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Sori! Sori! Toce! Toce!

Assalamualaikum.. Salam sejahtera.. 

Ke hadapan Korang2.. sorry ye pada yang datang blog saya tapi saya tak pergi blog korang balik.. bz gila2 sekarang ni.. sebab tugasan bertambah.. so harap walau saya tak singgah tu still ada yang sudi singgah blog saya ye.. hope apa yang ada banyak membantu korang.. then nak jugak ucap terima kasih pada yang follow.. saya janji akan follow balik.. yg penting mesti la kena ada link kan.. ^_^ rindu sangat kat kawan-kawan blogger.. hope boleh kembali aktif nanti.. n hope tak lupakan saya la ek.. hehe.. k lah... take care semua.. semoga happy2 selalu ye ^_^ Terima kasih pada yang masih sudi singgah.. 

Ikhlas,
Ainismaira

3 Kuntum Bunga:

! Encik Nakal ! said...

kakakaka~~lamanya depa menghilang~~~

Ainismaira said...

@! Encik Nakal ! kekekeke.. bz la encik Nakal..teramat bz la.. T_T

cik ciput said...

Ainie, rindu awak la..huhu..mesti best kn dapat kawan2 baru kt sna..mcm mna study?hehe

Related Posts with Thumbnails