" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



You:nique - Jom Hias Kad Prepaid Anda :)

Pin Pin Pon Pon || ,
You:nique.. ye memang unik pun kad prepaid dari Alliance Bank ni.. Ops.. bukan kad prepaid telefon tau.. Kad ni lebih kurang macam kad kredit.. tapi bukan kad kredit.. macam kad debit, tapi bukan kad debit.. hehe.. xreti nak explain, pape pun korang boleh tgk kat website ni > YOU:NIQUE


Apa yg uniknye? Jeng2.. buat pertama kali, korang boleh design kad korang sendiri.. contoh macam kat bawah ni.. :)


Tengok, boleh letak gambar sendiri tau.. ikut kreativiti sendiri la.. bukan senang ni nak ada kad yang ada gambar kite.. boleh la nak blagak sikit dengan orang.... haha... Korang boleh design banyak2, lepas tu pilih la yg mana korang nak sebelum korang confirmkan benda tu... :)


Kalau nak edit lagi, klik je back.. senang sangat caranya...


Ni pun lagi design saya.. saya dah register dah.. korang bile lak? mula-mula mmg ingat nak letak muka sendiri.. tapi rasa macam poyo lak.. so xjadi la... kad ni, bile korang register, kire macam korang dah buka akaun Alliance Bank la.. benda ni free je.. tapi kalo korang nak ada duit dalam kad tu, korang kene la bank in kan duit dalam akaun Alliance tu...

Lepas dah siap, korang kena confirmkan dan download satu borang yang ada kat site tu, lepas tu isi dan post.. Kalau gambar korang dah diapprove, korang akan dapat 1 sms yg bagi reference number andaikata nanti bila kad tu sampai kat korang xsame macam yg korang design... boleh nak mengamuk kat orang Alliance Bank tu.. Haha..

Kalau berminat try la ek.. free je.. tapi pape pun, saya sarankan korang baca die pnye T&C la.. kang nanti korang ckp sy tipu lak kan.. (sebab sy pun tak paham sangat benda ni..haha)

*Selamat Berbelagak Dengan Kad You:nique Korang..kih2..


5 Kuntum Bunga:

zalizalu said...

assalammualaikum... nak tnya skit.. saye ada hantar borang untuk apply menda ni..tapi kena reject.. sedihnya.... nak mintak tulung awk nih... nk tulung check ap yang kurang dgn borang saye

Ainismaira said...

wa'alaikumsalam.. kalo yg tu awk kene tanye pihak Alliance la kenapa direject.. sbb sy isi borang tu mase die wat promotion kat kolej saya.. isi pn ikut ape yg die suruh n xde mslh.. lg better awk g mane2 cawangan yg tdekat la.. utk tau pe mslhnye..

zalizalu said...

err, camtu eh... haiyok... kira bukan buat on9 ek?

Ainismaira said...

yg saya buat online cuma design kad tu je.. sbb borang dah isi mase promotion tu.. n kalo ikutkan yg online tu, kite kene print borang yg kita download n post pada alamat yg die suruh la.. better call die pnye cstomer service la tanye pe masalahnye k..

Cik Yana said...

First time dengar pasal benda ni :)

Entry terkini: Tiket Percuma Untuk Peminat Justin Bieber :)

Related Posts with Thumbnails