" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Lepas Geram Di UPSI

Pin Pin Pon Pon ||
Aiya, bila teringat balik time interview dulu.. Haha.. Memang nak gelak la.. malu nak bergambar punya pasal, dapat la gambar tong sampah je.. Sekarang bila dah belajar kat sini.... UPSI ni macam saya yang punya.. kerja bergambar je.. best coz dapat kawan2 yang gile happening.. Seronok sangat.. Bila tengok gambar2 tu teringat juga masa belajar kat SEGi n UiTM dulu.. xde jumpa kawan2 yang macam ni... Kiranya kawan kat sini yang terbaik setakat ni, walaupun belum ada kategori kawan baik, maybe sebab ramai yang muda-muda.. Tapi takpelah sebab bila hubungan tu macam kakak dan adik lebih bagus daripada kawan dan kawan.. Sekurang-kurangnya rasa lebih dihormati dan disayangi.. ^_^


Inilah kawan-kawan, adik-adik dan kakak saya di UPSI.. Abang tak de la, sebab semua budak laki muda2 dari saya.. Haha..

Hari terakhir bersama lecturer Koko..

Hari buat presentation senam robik, kena marah dengan lecturer pun ada mood lagi nak bergambar.. Hehe..

Hari makan kulit durian.. Banyak gile duriannn.. ^_^

Sesi fotografi kenang2an.. :)

Pertandingan Mencipta Lagu Kanak-kanak.. Hehe..

Memang sentiasa senyum la kat sini walaupun kadang2 tension dengan kerja.. Tapi Alhamdulillah semuanya berbaloi.. 16 April ni dah start final exam.. Tiada apa yang diharapkan melainkan kejayaan.. Mudah2an Anugerah Dekan dalam tangan.. InsyaAllah.. Semoga korang2 yang nak exam pun akan berjaya :)




1 Kuntum Bunga:

Nur Diyana Mukhtar said...

kitaorang da start exam da pun.. :) hehe~ salam dari UKM...

www.diyanamukhtar.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails