" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Commentators Juga Perlu Dihargai..

Pin Pin Pon Pon ||
Kebiasaannya dalam dunia blog ni kita selalu menghargai FOLLOWERS kita.. Itu sudah semestinya, tapi sebenarnya, orang yang kita kena selalu hargai ialah orang yang rajin datang komen entry kita.. Sebab, kita tau, dia datang baca dan komen setiap entry kita.. Tak semua followers akan datang baca blog kita, apatah lagi bila dia dah follow terlalu banyak blog dan mungkin terlepas entry dari kita.. Kalau blog kita popular, untung la boleh masuk dalam bloglist dorang :)

So, apa yang kita boleh buat? Apa yang saya buat? Ini je yang saya mampu buat untuk menghargai mereka...


Terima kasih banyak-banyak kepada semua.. terutama kepada Cik Ciput.. Sebab dia lah kawan 1st saya kat blog.. Dia juga yang selalu bagi semangat masa saya tgh down.. sampai la sekarang.. Terima kasih. 

Ni cuma Top 20.. kalau ada yang nak masuk list ni rajin-rajin la komen entry saya.. Hehe.. gurau je.. korang pun patut letak widget ni kat blog korang.. sebab ada benefitnya.. Sebenarnya, bila sesuatu blog tu letak TOP COMMENTATORS WIDGET kat blog dorang, peluang kita untuk display link kita kat blog orang semakin tinggi.. Kalau nak masuk bloglist orang memang susah kan, so why not kita rajin-rajin komen kat blog yang ada widget ni.. :) Ada benefit, percaya la..







18 Kuntum Bunga:

mizzapple said...

apple klo btul2 free baru sempat komen blog org.
kalau x, tnggal jejak jelh.

nub said...

naiss. tanpa pengomen kureng jaa idea2 baru nak kuaq. hehe

Ainismaira said...

@mizzapple same la kite.. kdg2 xtau nak komen ape..

Ainismaira said...

@nub btol.. dorg tu ibarat pembakar semangat.. :)

Azree said...

Cikciput 86??

Ooh bagaikan langit dan bumi la jawabnya..

Surrender..

:p

Ainismaira said...

@Azree haha.. memang padan la die paling byk sebab dah setahun dia follow blog ni :)

Myra Jay said...

Betul tu, MJ pun lebih hargai org yg komen di entry brbanding di shoutbox..
MJ pasti aka terjah balik blog diorg untuk mengomen :)
Kita hargai mereka yg sudi komen..

D'ya Marshmello said...

yah..d'ya setuju..tanpa pengomen siapa la kita. :) huhu

Puan Besar Shag Yahaya said...

Ni nak komen satu entri dekat 10 komen! Hahahahah :D Gila tamak Shag ni. Malu malu :P

cik ciput said...

humang aih..terkejut la sy tgk...x sangka sy dah komen sampai 86 kali kt cni..haha....awk pon antara kwn terawal sy kat dunia blogging ni..dan kita saling support menyupport kan?haha..

**maka dgn ini, komen ini adalah yg ke-87.. =)

Ainismaira said...

@Myra Jay btol.. bila ada org komen entry kita, mmg btambah semangat kite wat entry kan. :)

Ainismaira said...

@D'ya Marshmello btol2.. blog ni xbmakne tanpa follower n commentator :)

Ainismaira said...

@Puan Besar Shag Yahaya hahah.. boleh je tu kalau larat :D

Ainismaira said...

@cik ciput btol3... cyyg ciik cipuut lebihhh la.. heee :D

af sembilan said...

wah! :D bru first time dtg n nk komen2 :P

Ainismaira said...

@af sembilan slmt dtg.. time kaseh :D

d a m i a said...

menarik nie...heee
eh, tak sangka kite pon masuk senarai tuu...heee

Ainismaira said...

@d a m i a ada damia.. ingt lg dulu damia rajin dtg :D

Related Posts with Thumbnails