" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Nora Elena & Fenomena Baru Di Facebook

Saya anggap ini sebagai satu fenomena baru di FB, semuanya bermula selepas kemunculan filem Hantu Kak Limah Balik Rumah (HKLBR), kemudian kemunculan Maharaja Lawak (ML) di Astro Warna.. Muncul banyak sangat fan page yang mengangkat dialog2 yang dituturkan dalam HKLBR dan ML.. Ibarat cendawan tumbuh selepas hujan.. Setiap minggu ada saja fan page baru yang muncul.. Macam2 nama.. Korang sendiri pun tau kan.. Tak perlu la saya nak sebut sini, sebab banyak sangat... Selain tu, ada jugak fan page yang dialognya diambil daripada filem Adnan Sempit dan Filem Kongsi yang akan ditayangkan di Pawagam pada 12 Mei 2011, esok la tu.. :p


Bukan nak cakap fenomena ni fenomena buruk.. Sebab saya pun suka dengan fan page2 tu.. Hehe.. Memang sempoi n lawak la dorang.. Tambah2 bila semua kawan2 suka sangat bermain dengan 'TULISAN BIRU'.. Dan makin ramai la yang ada profession kat FB tu, ape lagi, jadi Admin la.. Siap ada admin praktikal yang tak bleh blah tu.. Tapi dorg memang lawak la.. kadang2 saya join jugak game yg dorang buat.. Teka-teki, teka gambar.. Macam2 la.. penah la jugak menang.. tak caye? :p



Ok tu je nak tunjuk.. Yg bawah ni betul2 buat saya terharu, bila admin Mael Lambung promote saye.. Haha.. Terase macam Mat Jijan lak yang promote diri ini.. Huhu


Abaikan je la komen gedik2 dari saye tuuuu... Just nak gtau -Saya suka komen entry orang dengan tulisan biru- Hehe..  Tulisan biru tu jugak kita boleh guna disaat dah tak tau nak komen ape + malas nak menaip panjang2.. :p Macam 2 beradik kat bawah ni buat.. dorg mmg dah addicted sangat dengan tulisan biru tu.. isk3..



OK Dah la.. jom tonton NORA ELENA yang diadaptasi daripada novel

 

@TV3 Isnin - Khamis 7 pm.. Jangan lupe (Tapi rasa waktu tayangan tak sesuaiiiii-Takpe, kalau terlepas boleh tengok di TONTON.. Saya tengok sebab ada Aaron Aziz dan Siti Saleha.. Hehe.. K lah, tata... ^_^



5 Kuntum Bunga:

Azree said...

OOh baru ku tahu rupanya..

:)

Ainismaira said...

@Azree :)

syAzAnA said...

peminat tulisa biru rpanya. hehe

Ainismaira said...

@syAzAnA nampak gayenye gitu la.. haha

nulhazwany abdul malik said...

nora elena syok lee ^^ . ehe

seronok kot main tulisan biru. tak yah nak taip byk2. hehe

Related Posts with Thumbnails