" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Siapa nak kad raya?

Pin Pin Pon Pon ||
Assalamualaikum n salam sejahtera semua...

Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke 15 Ramadan.. Mak saya selalu cakap, bila dah sampai hari ke 15 kita akan rasa sekejap je masa berlalu.. Tiba-tiba dah raya.. Hehe.. masa ni jugak la semangat mendengar lagu raya tu datang... Bila tengok kalendar, hari ni 15 Ogos 2011, saya start cuti 27 Ogos 2011.. Berkira-kira hari je ni.. Kalau 26 Ogos dah xde kelas, saya cabut lari la balik kampung. Hehe.. Korang plak? Bila balik kampung? :)

Dalam kesibukan selesaikan hutang-hutang dengan lecturer sebelum cuti raya ni, sempat jugak la nak menulis kat sini, yelah nak menghilangkan bosan. Minggu ni je saya kena hantar banyak assigment..

Sooooooooo, korang beraya kat mana tahun ni? Ada tak yang tak berkesempatan pulang ke kampung? Mesti sedih kan? Tahun ni, saya dan family akan beraya di Shah Alam... Tukar angin la kejap.. Orang semua balik kampung, saya balik bandar.. Hee.. suggestion dari abg saya la.. Sebab bagi saya, raya kat mana-mana pun sama je, janji dapat bersama keluarga. Nak balik Kelate sana? Tah la... sbb mmg raya tak balik sana, walaupun still ada nenek, tapi mmg jarang balik pn.. 


Kalau tak keberatan, meh le share lokasi korang nak sambut raya nanti? ^^, Baju raya warna ape? Hehe.. excited lak nihhh...

p/s : Takut tak berkesempatan update bila nak raya nanti.. So nak wish 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN

Siapa nak duit raya, jemput datang ke rumah... (serius)

Siape nak sms raye tinggalkan no hp.. hua3.. (ni tak serius)
Siape nak e-kad raye sile tinggalkan email/link fb.. Keh3.. (ni seriuss)

Siapa nk kad raya sila tinggalkan alamat kat sini.. (ni yg paling seriusss)
InsyaAllah akan di posssssssss....

OPs bahaya2... Jangan pos detail kat sini.. email saje ok...
ainismaira_87@yahoo.com.my



5 Kuntum Bunga:

shiqin ghazali said...

sy nak e-kad raya..

aqueqin.blogspot.com
email : asnura013@yahoo.com
tengs~

Ainismaira said...

@shiqin ghazali ok..tungguuuu ^^,

azzey said...

Baju raya ssy kaler silver n krim..:)

Ainismaira said...

@azzey wahhh... ada 2 pasang ye.. bestnye.. mesti cantik :)

Princess Feyqa said...

nak e-card raye blh x dearrr :)

studentum91@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails