" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Tak UPDATE Pun Dapat BUFFERED EARNING

Pin Pin Pon Pon ||
Serius pelik ni, sebenarnya Nuffnang ni bagi buffered earning berdasarkan apa? Orang kata kena la rajin post entry, blog kena bernyawa.. Entry kena power.. traffic kena tinggi mencanakkkkk dan macam2 lagi la.. Apa yang berlaku pada blog saya, saya sendiri pun tak tahu..


Traffic suam2 kuku, update sekali sebulan... Tapi Alhamdulillah, rezeki tu ada je.. masa rajin update dulu.. 1 je BE yang saya dapat.. tapi sekarang bila malas2 ni, lebih daripada 10 dah singgah.. Sekarang pun masih ada 3 BE yang still running kat blog ni.. Syukur sangat-sangat.. Walaupun saya bz menuntut ilmu, rezeki kat sini masih tak putus-putus..

Kadang-kadang rasa macam Nuffnang sedang berusaha memujuk saya kembali berblogging.. Huhu.. Serius, bila dah lama tak menulis ni, idea kering.. Memang banyak benda yang berlaku dalam hidup saya, tapi entah la.. Rasa macam tak penting nak diceritakan.. Yelah, siapa la kita ni.. Bukan blogger popular.. 

Dengan rasa rendah hati juga, nak berterima kasih kepada yang sudi follow blog saya, dan 1003 orang rupanya.. Dah lama sebenarnya follower saya 900 lebih je.. Ambil masa setahun juga la nak dapat 1000 tu.. tak macam orang lain, sehari pun boleh dapat 100.. Hehe, xpelah.. Tujuan nak menulis kat sini, bukan sebab nak popular.. Sekadar mengisi masa terluang, di samping mencari duit lebih, walaupun belum boleh cashout lagi.. Haha..


6 Kuntum Bunga:

cik ciput said...

murah rezki awak ye ainie..hehe.untung2 boleh cash out.. =)

*lama awk x update..rindu tau tak.. =)

D'ya Marshmello said...

wah,, tahniah! sebenarnya Nuffnang bagi earning bdasarkan traffik, tak semestinya kene update selalu, asalkan blog tu menarik perhatian blogger lain sudah memandai.hehe

Jom tekan laju-laju! : Bahagiakah Bercinta Dengan Orang Popular?

sarah mohamad said...

tahniah dapat BE dan teruskan berblogging hehehe :D

Ainismaira said...

@cik ciput alamak... blm blm cash out lg la.. saye baru lepas habis exam.. mmg bz gle.. lg pn xde idea la nak menulis.. rindu juga kat cik ciput.. lame xbw. T_T

Ainismaira said...

@D'ya Marshmello ye ek? hehe.. tp traffik pn tak memberangsangkan.. tu yg pelik.. huhu

Ainismaira said...

@sarah mohamad time kaseh sarah.. :)

Related Posts with Thumbnails