" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Video Yang Buat Saya Menjerit!

Ini bukan video seram.. tapi telah membuatkan saya menjerit-jerit rasa nak pergi ke tempat ni.. sangat cantik viewnye..  Tak caye? Jom la tengok kejap ek..


Ok fine.. memang cantik tempat tu n kat Malaysia je pun.. xpayah pergi luar negara.. Harga? Memang sampai nak tertelan anak tekak la.. Sangat mahal.. Sebab tu la saye just menjerit tengok video ni.. Tak mampu! Huhu.. Serius tak pernah tau kewujudan Gold Coast Sepang ni.. Tiba-tiba je ternampak iklan kat Facebook.. So try la search, and sangat terbeliak biji mata.. Sebab tak sangka kat Malaysia ada tempat macam ni..

Selama ni pernah dengar Gold Coast Australia je.. Yang tu memang ke sudah takkan pernah sampai.. Hehe.. Tapi yang Gold COast Sepang ni, kumpul2 duit InsyaAllah la boleh sampai.. Sesuai sangat nak pergi honeymoon.. Location pun xde la jauh sampai nak kena amek flight kan...

Pada siapa yang malas tengok video, jom tengok gambar je k.. ^_^ Credit Google (TQ)


Design ni yang buat diri ni meronta-ronta mau pergi sana.. Keh2.. Kena kumpul duit banyak2 ar, untung2 leh g honeymoon sane kan..

Cukup la pic, tak pandai nak describe tempat ni sebab tak pernah pergi.. Untung la siapa yang pernah pergi kan.. Saya kalau dapat pergi tangkap gambar kat sana pun jadi la.. Untuk lebih detail boleh pergi website Sepang Gold Coast dan  Golden Palm Tree ok.. Kat situ boleh tengok pakej n banyak lg lah.. Tak pun boleh pergi tengok kat Facebook Sepang Gold Coast .. Ok lah, nak sambung tido, nak mimpi g Gold Coast Australia (Jauh sikit).. Hehe

5 Kuntum Bunga:

Zaf98 said...

w0w! dkt m'sia je? kne pegi nihh! cantiknye gmba tuu!!! tapi... mesti mhl... mati2 sy igt tu kt lua negara...

Ainismaira said...

Malaysia dah maju sangat dah le ni.. Hehe.. mmg sgt mahal, tp xtau la kalo ade hotel yg murah area situ.. :D

cik ciput said...

waaa, serius cntik la!jom ainie..kita pegi bercuti..hehe

Ainismaira said...

jom3.. hehe..

♥e'in♥ said...

peh! mmg cantik tmpt nie.. jum belanje kite!

Related Posts with Thumbnails