" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Saya Suka Blog Awak, Awak dan Awak!



Saya suka sangat awak, eh suka blog awak.. Blog awak antara blog wajib singgah saya.. Kalau sehari saya tak baca blog awak, saya jadi tak keruan, rasa macam ada something missing, blog awak best. Bila baca blog awak saya mesti tersenyum je.. Kadang-kadang saya cuma baca je entry awak, tapi saya malu sangat nak komen kat blog awak, sebab awak popular, awak ramai peminat.. Siapa la saya ni.. Lagi satu saya takut saya tersalah komen, nanti awak marah kat saya..

Tapi awak ni siapa? Awak di atas adalah berbeza-beza ^_^ Awak yang tak disenaraikan di atas pun saya suka juga, nak tau saya suka ke tak blog awak yang lain? Tengok je kat blog list saya :) Semua pun best la..


Related Posts with Thumbnails