" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Eh! Doodle La.. :D

Pin Pin Pon Pon ||
Doodle apa macam ni ek? ni bukan doodle kot.. Ni gambar yang saya lukis untuk kakak saya... Nak lebih banyak doodle, boleh la lawat http://sukasukalukis.blogspot.com (my 2nd blog), kat sana memang saya share katun2 yang saya lukis... Nak share kat sini, malu la plak, saya pilih random je untuk letak kat blog ni, tapi kat blog lagi satu, insyaAllah saya akan update setiap katun yang saya lukis.. Teringin jugak tengok semua orang melukis kan.. Tapi saya SUKA SUKA LUKIS je.. Ok, terima kasih.. Bye2 :)


Jangan lupa support blog baru saya ye, boleh bagi semangat saya melukis :)



0 Kuntum Bunga:

Related Posts with Thumbnails