" Life is too short, grudges are waste of perfect happiness..Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change..Love deeply and forgive quickly..Take chances, give everything and have no regrets..Life is too short to be unhappy..You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and always remember what you had..Always forgive but never forget learn from your mistakes..But never regret.. People change, and things go wrong..But always remember..LIFE GOES ON... "



Mencari TASKA/TADIKA Untuk Praktikum



Assalamualaikum wbt..

Dah lama rasa tak update ni, maklum la dah mula semester baru.. Padahal bukan bz pun, cuma malas agaknye.. Hehe.. Sem ni kelas cuma hari Isnin sampai Rabu sahaja.. Jadi Khamis sampai Ahad memang cuti la.. Minggu ni dah minggu ke-4 dah.. Lepas ni mesti sibuk dengan assignment...

Al-kisahnye, tujuan entry ni cuma nak bertanya la, kalau sape2 tau atau ada pengalaman praktikum di taska atau tadika yang okey2 area Kuala Lumpur, Selangor atau Perak... Memang saya tak de link-link atau kabel la nak mencapai ke tempat-tempat tu.. Kami ni dijangka akan berpraktikum pada bulan Jun (6) 2013 nanti.. Memang la nampak macam lambat kan.. tapi benda ni kalau tak setel awal2 memang payah la..

Bila nak praktikum di negeri orang ni yang menjadi masalah mestilah penginapan dan pengangkutan, jadi berharap sangat dapat Taska/Tadika yang ada sediakan penginapan... Ada juga jumpa beberapa Taska/Tadika cuma yelah, takut tersalah pilih dan mendatangkan masalah... 

So, harapan saya kat sini pada semua viewer blog ni, yang mana ada pengalaman, ataupun memang dia tu pemilik Taska/Tadika ke boleh la tinggalkan detail kat entry ni.. Takpun boleh email detail pada saya, ainismaira_87@yahoo.com.my

Jasa baik korang semua saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.. :))






1 Kuntum Bunga:

Da Mia said...

selamat berpraktikum yea...best of luck!

Related Posts with Thumbnails